24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα – Τι αλλάζει φέτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών – Ποια η καινοτομία στον νέο κύκλο του ριάλιτι

Τις πόρτες του άνοιξε το Big Brother, επιστρέφοντας στις οθόνες μας χθες, Κυριακή (29/08) και φιλοξενώντας 14 νέους παίκτες, τη ζωή των οποίων θα παρακολουθούμε τους επόμενους μήνες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Οι παρουσιαστές του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, καλωσόρισαν τους τηλεθεατές και μίλησαν για όλα όσα θα δούμε στους δέκτες μας την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε:

«Καλησπέρα αγαπημένοι φίλες και φίλοι! Ο Big Brother επιστρέφει στο σπίτι σας, στις οθόνες για να σας δείξει τη ζωή, τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες 14 μοναδικών ανθρώπων. Τολμούν να αποκαλυφθούν μπροστά στα μάτια σας, διεκδικώντας την καρδιά σας, την προτίμησή σας, την ψήφο σας αλλά κυρίως το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Το Big Brother εδώ και λίγα λεπτά είναι πραγματικότητα. Ανανεωμένο, νέο, διαφορετικό, μεταμορφωμένο και κυρίως ανατρεπτικό. Φέτος η καινοτομία είναι η αρένα των μονομαχιών. Εντελώς νέος χώρος με απαιτητικές δοκιμασίες. Για να βγεις νικητής στην αρένα χρειάζεται ευστροφία, τακτική, μαχητικότητα και πάνω από όλα ψυχή. Υπάρχουν μυστικά που θα αποκαλύπτονται, όπως κι οι 14 συμμετέχοντες. Σήμερα η επιλογή των κρεβατιών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κορύφωση της βραδιάς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό