34.9 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Η ενδεκάδα των μπλε στον ημιτελικό, με Κονατέ και Φοφανά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τους Κονατέ και Φοφανά αντί των Ουπαμεκανό και Ραμπιό που ταλαιπωρούνται από ίωση θα παραταχθεί8 η εθνική Γαλλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ κόντρα στο Μαρόκο. Αναλυτικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Οι Νταγιότ Ουπαμεκανό και Αντριάν Ραμπιό ταλαιπωρούνται από ίωση και αυτή τους κράτησε εκτός του αρχικού σχήματος της εθνικής Γαλλίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Μαρόκο, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιλέγει τον Κονατέ αντί του Ουπαμεκανό για το κέντρο της άμυνας και τον Φοφανά αντί του Ραμπιό (έμεινε εκτός αποστολής) στον άξονα.

Όσον αφορά στην επιθετική τριπλέτα, αυτή δεν αλλάζει, με τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ και Ζιρού να αποτελούν τη δύναμη πυρός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό για δεύτερη στη σειρά φορά.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Λορίς, Κουντέ, Βαράν, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Φοφανά, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Εμπαπέ

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 11:00), The Show Must Go On (12:00 – 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 – 16:00), Game Night (22:45 – 00:15).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό