22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για Σάμροκ Ρόβερς – Μέσα κανονικά ο Κουλιεράκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για τον τελευταίο προκριματικό γύρο ενόψει της νέας χρονιάς στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟΚ. Μπορεί η τύχη να μην του χαμογέλασε κόντρα στη Μάλμε για τη συνέχεια στο Champions League, όμως θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία έξοδο στο league phase του Europa League.

Μέσα ο «λύκος» Κουλιεράκης

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τη Σάμροκ Ρόβερς (22/08, 20:30) στην Τούμπα για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα play offs. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τον ρόλο του μεγάλου φαβορί και προφανώς θέλουν να το επιβεβαιώσουν προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε από τη γερμανική Βόλφσμπουργκ, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα είναι στη διάθεση του ΠΑΟΚ για τα δύο αυτά ματς με τη Σάμροκ και ξεκινάει κανονικά βασικός στο παιχνίδι της Τούμπας. Στη μεσαία γραμμή ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίμησε τον Οζντόεφ αντί του Μαντί Καμαρά, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Γιόνι Ότο αντί του Σάστρε.

Στην επίθεση δεν υπάρχουν εκπλήξεις, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει με τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, ΜπράντονΣτον πάγκο: Τσιφτσής, Καμαρά, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Τσάλοφ, Μουργκ, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Ρ. Σοάρες, Ντεσπόντοφ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό