26.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπράγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκα. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει φανέλα βασικού σε έναν ακόμη αγώνα στον Μουζακίτη. Ο νεαρός μέσος ήταν βασικός και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και ήταν εκείνος που είχε…φτιάξει το 2-0 για τον Ελ Κααμπί.

Ο Μεντιλίμπαρ γυρίζει την ομάδα σε 4-2-3-1 σε Ευρωπαϊκό αγώνα μετά την τριάδα στην άμυνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λιόν και ξεκινά με τους Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Έσε και Μουζακίτης είναι στη μεσαία γραμμή, ο Τσικίνιο σε ρόλο επιτελικού και Ροντινέι – Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ντόη, Κωστούλας.

Για τους μικρούς της ομάδας ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Μπράγκα και ήταν ξεκάθαρος λέγοντας την Τετάρτη (2/10): «Υπολογίζω το ίδιο όλους τους παίκτες. Φυσικά και τους νεότερους που έχουν ικανότητες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ (31 παίκτες μαζί με τους τερματοφύλακες), κάνει λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα αυτό, αλλά τους υπολογίζουμε. Υπάρχει και η ομάδα Νέων για να μπορούν να παίζουν και εκεί και να έχουν χρόνο συμμετοχής».

Ο Βάσκος δεν μένει στα λόγια και δείχνει με πράξεις πως στηρίζει τους μικρούς του Ολυμπιακού που έχουν δείξει πως έχουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό