35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η ενδεκάδα της Ελλάδας για το παιχνίδι κόντρα στην Μάλτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα αυτή την φορά κόντρα στην Μάλτα στις 19:00 (11/6), στο Γκρέντιγκ της Αυστρίας. Η «γαλανόλευκη» μετά την πολύ καλή της εμφάνιση κόντρα στην Γερμανία, αναμένεται να δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι.

Η χώρα μας, παρατάχθηκε άκρως ανταγωνιστική κόντρα στην διοργανώτρια του Euro, ενώ μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση με γκολ του Μασούρα, ο οποίος άνοιξε το σκορ, με ένα πολύ ωραίο πλασέ μετά την συνεργασία του με τον Τζόλη.

Οι επιλογές του Νίκου Παπαπαδόπουλου για το φιλικό τις αναμέτρησης έγιναν γνωστές με τον Έλληνα τεχνικό να προχωρεί σε αρκετές αλλαγές στην 11αδα, αλλά να επιλέγει ξανά τον ίδιο σχηματισμό.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας: Τζολάκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μασούρας, Τζόλης, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Στον πάγκο είναι οι: Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης, Μανδάς, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιγγάρας, Χατζηδιάκος, Λημνιός, Δουβίκας, Γιαννούλης, Σιώπης, Ντόη, Κώτσιρας.

Η Ελλάδα καλείτε να δείξει και σε αυτό το ματς το καλό της πρόσωπο, με τους διεθνείς μας να είναι άκρως ανταγωνιστικοί, ειδικότερα στο τελευταίο και πρώτο τους παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, όπου λίγο έλειψε να φύγουν με ένα καλύτερο αποτέλεσμα όντας καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι Γερμανοί προηγήθηκαν με γκολ στο τέλος, (89′).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό