21.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ενέργεια της 30ης Σεπτεμβρίου: Η Ημέρα που Αλλάζει τα Πάντα – Αξιοποίησε τις Ευκαιρίες και Απέφυγε τις Προκλήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ενέργεια της 30ης Σεπτεμβρίου: Η Ημέρα που Αλλάζει τα Πάντα – Αξιοποίησε τις Ευκαιρίες και Απέφυγε τις Προκλήσεις

 

√ Αστρολογική συμβουλευτική από την κορυφαία ομάδα Αστρολόγων
√  Προσιτές αστρολογικές υπηρεσίες online
√  Εύκολα, άμεσα & οικονομικά μέσω του Oroskopos.tv eShop

 

Τα “Ναι” της Ημέρας – 30 Σεπτεμβρίου

Ναι στην αποφασιστικότητα: Οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο υποστηρίζουν δράσεις με στρατηγική. Αναλάβετε πρωτοβουλίες με αυτοπεποίθηση και οργάνωση.
Ναι στις σχέσεις: Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει συναισθηματική ισορροπία στις σχέσεις. Ευνοούνται συζητήσεις που φέρνουν κατανόηση και αρμονία.
Ναι στην πειθαρχία: Η θετική όψη Άρη-Κρόνου βοηθά στην επιμονή και την πειθαρχία σε δύσκολα έργα. Σχεδιάστε με μακροπρόθεσμη προοπτική.
Ναι στην αυτοβελτίωση: Οι όψεις της Σελήνης με τον Χείρωνα προσφέρουν την ευκαιρία για εσωτερική θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.
Ναι στην πρακτική προσέγγιση: Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί την ανάλυση και τη λεπτομέρεια. Καθαρίστε, οργανώστε και κάντε πρακτικά βήματα προς τους στόχους σας.

Τα “Όχι” της Ημέρας – 30 Σεπτεμβρίου

Όχι στην παρορμητικότητα: Αν και η ενέργεια του Άρη είναι έντονη, η όψη με τον Κρόνο ζητά προσεκτικές και στρατηγικές κινήσεις. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Όχι στην υπερβολική συναισθηματικότητα: Οι όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσουν εσωτερική ένταση. Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις.
Όχι στις συναισθηματικές εξάρσεις: Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου φέρνει συναισθηματική ψυχρότητα. Προσπαθήστε να μην παίρνετε σκληρές αποφάσεις σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης.
Όχι στην αναβλητικότητα: Η ενέργεια της ημέρας απαιτεί δράση και υπευθυνότητα. Μην καθυστερείτε θέματα που απαιτούν την προσοχή σας.
Όχι στις ασαφείς επικοινωνίες: Η ημιεξάγωνη όψη Σελήνης-Λίλιθ μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην κατανόηση των προθέσεων των άλλων. Να είστε ξεκάθαροι στις συνομιλίες σας.

The post Η Ενέργεια της 30ης Σεπτεμβρίου: Η Ημέρα που Αλλάζει τα Πάντα – Αξιοποίησε τις Ευκαιρίες και Απέφυγε τις Προκλήσεις appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό