17.7 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Η Ελληνίδα που συμμετέχει στο Homeland

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έκανε τα προηγούμενα χρόνια η Ελληνίδα ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία συμμετέχει στην πετυχημένη αμερικάνικη σειρά κατασκοπίας Homeland.

Η γνωστή σειρά κατασκοπίας με πρωταγωνίστρια την Claire Danes προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 2011 και πλέον βρίσκεται στην 8η και τελευταία τηλεοπτική σεζόν της, στην οποία και συμμετέχει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στην Αμερική, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το φινάλε του Homeland με άφησε τελικά άφωνη. Πέρα από τα αστεία, ήταν μεγάλος ο ενθουσιασμός μου που συμμετείχα στο τέλος αυτής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθώ από το 2011. Και ήταν εκπληκτικό που συνάντησα τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως η πρωταγωνίστρια Claire Danes, ο Costa Ronin, η Lesli Linka και ο Alex Gansa. Ευχαριστώ όλους τους τηλεθεατές που με υποδέχτηκαν στην οικογένεια της σειράς».

Φυσικά το post της σχολίασαν με ενθουσιασμό οι διάσημοι φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Πάνος Βλάχος που έδειξε τον ενθουσιασμό του για την Ιωάννα και πολλοί ακόμη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό