18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το βιβλίο της «Γυναίκα Ψάχνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρουσία καλών φίλων και συνεργατών, η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το βιβλίο της «Γυναίκα Ψάχνει» στο θέατρο Αθηνά.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/10) το θέατρο Αθηνά γέμισε με συγγενείς, καλούς φίλους και συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτης, οι οποίοι θέλησαν να τη στηρίξουν στο νέο της εγχείρημα. «Δεν καταλάβαινα ότι έγραφα βιβλίο, έγραφα τις σκέψεις μου», δήλωσε η δημοσιογράφος στην κάμερα του Mega για το βιβλίο της «Γυναίκα Ψάχνει», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το βιβλίο, «Γυναίκα Ψάχνει» της Ελεονώρας Μελέτη απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα.

«Ανύπαντρες ή μη, με παιδί ή χωρίς, εργαζόμενες ή αραχτές, με κιλά ή αδύνατες, είμαστε πάνω από όλα γυναίκες. Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες, δεν χρειάζεται να κρίνουμε αυστηρά η μία την άλλη. Είναι αποδεκτά όλα τα συναισθήματα και είμαστε καλές στον πυρήνα μας, όπως και αν βιώνουμε την κάθε αλλαγή. Αρκεί να προετοιμαστούμε για αυτή, να την αγκαλιάσουμε και να τη ζήσουμε όπως ξέρει και μπορεί η καθεμία από εμάς», γράφει η παρουσιάστρια του MEGA και ορμώμενη από τις προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους, δίνοντας ένα μήνυμα: Καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα.

«Στο βιβλίο λέγονται αλήθειες, που αν τις διαβάσουν γυναίκες θα συναντηθούμε».

«Το βιβλίο ξεκινάει όταν ήμουν 33 ετών. Στο βιβλίο λέγονται αλήθειες, που αν τις διαβάσουν γυναίκες θα συναντηθούμε», υπογραμμίζει η Ελεονώρα Μελέτη ενώ ο σύζυγός, Θοδωρής Μαροσούλης, ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της και η Ελεονώρα να μη σταματήσει σ’ αυτό.

Μαζί χτίσαμε την πρώτη τηλεοπτική στιγμή. Θυμάμαι την πίεση που δέχτηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη για την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο την οποία γνωρίζει εδώ και 16 χρόνια ενώ η Δανάη Μπάρκα υπογράμμισε πως αυτό το βιβλίο αφορά όλες τις γυναίκες. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό