35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η Ελένη Τσολάκη με αυτό το look απέδειξε πως τα εσώρουχά μας είναι πλέον για να φαίνονται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τάση να φοριούνται τα εσώρουχα σαν ρούχα αποτελεί ένα διακριτικό, αλλά παράλληλα σέξι στιλ που έχει κερδίσει δημοτικότητα στον χώρο της μόδας. Αυτή η τάση περιλαμβάνει την ενσωμάτωση στα outfits εσωρούχων όπως σουτιέν, brallette, κορσέδες, σλιπ και μποξεράκια, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον όσο και αισθησιακό αποτέλεσμα.

Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως το layering -όπου τα εσώρουχα φαίνονται είτε κάτω από διαφανή υφάσματα είτε πάνω από άλλα ρούχα- ή τη χρήση εσωρούχων με έντονα μοτίβα και χρώματα ως fashion statement.

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στα εγκαίνια του Power Pulse Gym στο Παλαιό Φάληρο και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα σκούρο ντένιμ παντελόνι, λευκό T-Shirt, two-toned μπαλαρίνες και έναν μαύρο κορσέ πάνω από το τοπ της στο ύψος της μέσης.

Αυτός είναι ένας πολύ κομψός τρόπος για να φορέσετε ένα εσώρουχο σαν outwear και να δώσετε ένα twist σε μία casual εμφάνιση, μετατρέποντάς την σε στιλιστική πρόταση. Ο κορσές, φορεμένος σαν ζώνη πάνω από τα ρούχα, δίνει ύψος στο σώμα, καθώς το μάτι πέφτει ψηλά στη μέση και μακραίνει τα πόδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό