22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ελένη Μενεγάκη και τα… αγόρια της! Οι ρόλοι που αναλαμβάνουν Κουτσογιαννόπουλος και Ουγγαρέζος!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποχώρησή της από τον ALPHA, η μικρή αποχή, το comeback της στο MEGA, την έχουν κάνει να βρίσκεται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συζητήσεων.

Η Ελένη Μενεγάκη απασχολεί, πάντα και για πάντα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώ­σουν στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Εκτός της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, της δημοσιογράφου που η Ελένη πίστεψε και ανέδειξε, όλη η υπόλοιπη ομάδα μπροστά από τις κάμερες θα είναι άντρες και, μάλιστα, με μεγάλο ενδι­αφέρον.

Η ανακοίνωση ήρθε πριν από λίγες ημέρες και το μόνο βέβαιο είναι ότι τα παρακάτω αγόρια έκλεψαν την καρδιά της Ωραίας Ελένης της τηλεόρασης, με το χιούμορ και την οξυδέρ­κειά τους! Το παντοτινό ταίρι της στην TV είναι ένα και ακούει στο όνομα Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Οι δυο τους έχουν ταιριάξει εξαιρετι­κά, έχουν βρει κοινό κώδικα επικοινωνίας, ενώ άνθρω­ποι από το περιβάλλον τους μαρτυρούν ότι π Ελένη πάντα συμβου­λεύεται τον κριτικό κινηματογράφου για τα σχέδιά της.

Ποιος ξεχνά, άλλωστε, μία παλαιότερη ανάρ­τηση της παρουσιάστριας στην οποία ανέφερε για εκείνον: «Φέ­τος κλείνουμε 25 χρόνια μαζί! Δυο ξένοι που έγιναν δυο φίλοι! Σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες, αγαπημένε μου, Σε ευχαριστώ και για τις απί­θανες στιγμές γέλιου, για την ψυχραιμία και την σταθερότητά σου στις δύσκολες στιγμές. Είσαι ξεχωριστό παιδί. Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα κοντά μου στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα στον Πρωινό Καφέ και ακόμα πιο τυχερή που συνεχίσαμε μαζί 15 χρόνια στον ALPHA. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα».

Ο Θοδωρής, φυσικά, με κάθε ευκαιρία μιλά με λόγια αγάπης για την μοναδική Ελένη και, πλέον, δείχνει και έμπρακτα το πόσο λατρεύει το να συνεργάζεται μαζί της. Έτσι, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ALPHA και να την ακολουθήσει στο MEGA για μία νέα χρονιά με πολλές προσδοκίες. Οι φήμες που τον ήθελαν κατά περιόδους να μετακομίζει στην εκπομπή της πολλές! Ήρθε, όμως, η ώρα το όνειρό του να γίνει πραγμα­τικότητα και τη νέα χρονιά να βρεθεί στη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει δηλώσει άπειρες φορές το πόσο την αγαπά και την εκτιμά, ενώ εκείνη κάθε φορά που τον υποδεχόταν ως καλεσμένο του έκανε επαγγελματικό «κόρτε» και του άφηνε πάντα την πόρτα ανοιχτή.

Και μπορεί μέχρι πρότινος οι δρόμοι τους να μην είχαν συ­ναντηθεί, με τον Δημήτρη να ακολουθεί τη Φαίη Σκορδά, όμως πλέον οι δυο τους θα ανταμώσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι με το γνωστό του χιούμορ θα την κάνει να ξεκαρδίζεται!

Ο νέος είναι ωραίος!

Νέα άφιξη στο team της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται ότι θα είναι και ο Σάββας Πούμπουρας, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό από τηλεοπτικές διαφημίσεις και συγκεκρι­μένα υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για τη νίκη της Ελλάδος στο Euro 2004. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 2008 μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπο­μπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA ως συμπαρουσιαστής, ενώ το 2010 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του ελληνικού «Dancing with the stars» τερματίζοντας στην 6η θέση. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή με φάρσες «Πλάκα κάνεις», μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο και το οικογενειακό ριάλιτι με φάρσες «Οικογένεια της συμφο­ράς» στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ 2015-2019 συμμετείχε ως παρουσιαστής ή συμπαρουσιαστής σε διάφορες εκπομπές ή τηλεπαιχνίδια, μεταξύ των οποί­ων ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» στον ΑΝΤ1. Πλέον ετοιμάζεται να βρεθεί δίπλα στην βασίλισσα της TV. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε, δήλωσε: «Γράφονται πολλά, δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες. Δοκι­μάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δεν με ενδιαφέρει Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστία­ση, συζητάω τηλεοπτικά.

Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα». Τελικά, όμως, τον κέρδισε η Ελένη.

Η μεγάλη έκπληξη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει ότι επιθυμεί να έχει στην ομάδα της ανθρώπους του ενη­μερωτικού, προκειμένου να διαχειρίζονται την επικαιρότητα και να παρουσιάζουν έρευνες και πιο «σοβαρά» θέματα. Οι πληροφορίες, λοι­πόν, που ήθελαν τον δημοσιογράφο Γιάννη Μούτσο -που παρουσιάζει δελτία ειδήσεων του MEGA- να αποδέχεται την πρόταση της Ελένης και να μετακινείται από Σεπτέμβριο στην εκπομπή της -παρουσιάζοντας θέματα ανάλογα με αυτά που έκανε στο παρελθόν όταν βρίσκονταν στην ομάδα της ο Τάσος Τεργιάκης-… επιβεβαιώνονται.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη δουλειά του Γιάννη Μούτσου ήταν ως παραγωγός οπτικοακουστικού υλικού στη βρετανική αστυνομία, ενώ αργότερα συναντήθηκε με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στις εκπομπές που παρουσίαζε στο Alter. Ακολούθησαν συνεργασίες με διάφορα κανάλια και πρόσωπα πρώτης γραμμής, όπως ο Νίκος Μάνεσης και η Χριστίνα Λαμπίρη, και τώρα ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη του τηλεο­πτική στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα του.

: Τύπος TV

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό