35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η Εθνική ομάδα καταδύσεων βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου στο Βελιγράδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στη σερβική πρωτεύουσα, καθώς ακόμη ένα αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε εκεί, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού τουρνουά. Συγκεκριμένα, από νωρίς στο πρωί του Σαββάτου (15/06), η εθνική ομάδα καταδύσεων βρέθηκε στο Βελιγράδι. 

Η αποστολή απαρτίζεται από τρία μέλη, δύο καταδύτριες και έναν καταδύτη. Για την ακρίβεια, η Σταυρούλα Χαλέμου κάνει σταθερά 10 μέτρα και σταθερά 10 μέτρα συγχρονισμένες, ενώ η Ιωάννα Στυλιανής ασχολείται μόνο με τα σταθερά 10 μέτρα συγχρονισμένες. Ο δε Θεόφιλος Αυθίνος είναι «σπεσιαλίστας» στο 1 μέτρο και 3 μέτρα τραμπολίνο.

Προφανώς, οι αθλητές δεν πάτησαν επί σερβικού εδάφους ασυνόδευτοι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Φυρίγος, ο διεθνής κριτής, Νίκος Τουλούζης, και η έφορος του αθλήματος, Πέπη Χαραλάμπους, είναι εκείνοι που θα σταθούν δίπλα στους αγωνιζόμενους. Μάλιστα, η τελευταία φέρει και ρόλο αρχηγού αποστολής. Για την ιστορία, τα αγωνίσματα καταδύσεων θα διεξαχθούν από τις 17 μέχρι της 23 Ιουνίου.

Την Παρασκευή (14/06), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο, γράφοντας… ιστορία! Αυτή η κορυφαία επίδοση ήταν το πρώτο χρυσό που απέσπασε το εν λόγω αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην ιστορία του θεσμού. Οι «γαλανόλευκες» πέτυχαν 270.1980 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Ιταλία σκόραρε 254.7454. Τρίτη στο βάθρο ανέβηκε η Αγγλία, με 219.0228.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό