27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Εθνική Ελλάδας στην… κορυφαία φωτογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέντε παίκτης της Εθνικής Ελλάδας «συνέλαβαν» μία σπουδαία ιδεά και φωτογραφήθηκαν βάζοντας τα κεφάλια τους μέσα στους… πέντε κύκλους στο έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο λόγος για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη, Τόμας Γουόκαπ και Νίκο Χουγκάζ, αλλά και για τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστα Παπανικολάου.

Οι διεθνείς παίκτες που βρέθηκαν στην Γαλλία για να εκπροσωπήσουν την γαλανόλευκη, αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στο Ολυμπιακό Χωριό και να εξερευνήσουν ό,τι περιλαμβάνει. Έξω από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, εντόπισαν ένα άγαλμα με τους Ολυμπιακούς Κύκλους και άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν ένα από τα… όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πόζαρε μέσα από τον μπλε κύκλο, ο οποίος συμβολίζει την ήπειρο της Ευρώπης, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ στάθηκε στον μαύρο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την Αφρική. Ο Νικ Καλάθης φωτογραφήθηκε στον κόκκινο, που εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο Νίκος Χουγκάζ στον πράσινο, ο οποίος είναι της Ωκεανίας. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου, βρέθηκε στον κίτρινο κύκλο, ο οποίος είναι για την ήπειρο της Ασίας.

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας

Σάββατο 27 ΙουλίουΕλλάδα – Καναδάς (22:00)Τρίτη 30 ΙουλίουΙσπανία – Ελλάδα (12:00)Παρασκευή 2 ΑυγούστουΑυστραλία – Ελλάδα (14:30)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό