18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Είσοδος του Ερμή στους Διδύμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Με σταδιακά βήματα αφήνουμε πίσω μας, ένα περιοριστικό διάστημα, και ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε σταδιακά στις παλιές μας συνήθειες, που τόσο μας έχουν λείψει, και να ξαναβρούμε και πάλι τους ρυθμούς μας. Μερικά από τα πράγματα που στερηθήκαμε ήταν η προσωπική επαφή με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα ταξίδια και η αίσθηση της ελευθερίας.

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε και πάλι τα πατήματα μας,  δηλαδή, θα  επιστρέψουμε και πάλι στις δραστηριότητες μας ,  θα βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα έχουμε έντονη κινητικότητα , θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να διαφημίσουμε τον εαυτό μας ,τις ιδέες και τις επιτυχίες μας.

Αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα κατάρτισης, θα θελήσουμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με τους φίλους και τους συναδέλφους σας, ενώ, με μπούμε στον πειρασμό να ασχοληθούμε με τις ζωές των άλλων στα πλαίσια του κοινωνικού σχολιασμού.

Επίσης, με χαρά θα δούμε την  κοινωνική μας ζωή να ξαναζωντανεύει, θα αυξηθούν και οι μετακινήσεις μας όχι μόνο  για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για αναψυχή που τόσο μας έχει λείψει, θα κάνουμε δημόσιες σχέσεις , ενώ, με κάποιο τρόπο θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε , την τεχνολογία στη δουλειά και στην ζωή μας.

Ο  Ερμής θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 04/05 στις 05:49 π.μ.  και μέχρι τις 30/05 θα φτάσεις στην 24ο 42΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 31/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 24ο 39΄και μέχρι τις 22/06 θα φτάσει στην 16ο 09΄όπου θα μπει σε στάση. Στις 23/06 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 16ο 07’ και θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στους Διδύμους  στις 11/07 στις 23:35 μ. μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ευνοημένοι από  από την παρουσία του Ερμή στους Διδύμους  θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) οι οποίοι από την μια πλευρά θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν  τα μελλοντικά τους σχέδια,  να διασκεδάσουν, να φλερτάρουν και να ταξιδέψουν,  ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα ξεκινήσει μια περίοδος έντονης κινητικότητας, με πολλές συζητήσεις, και κάποιες στιγμές με διαφωνίες, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές τους συνεργασίες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ερμή στους Διδύμους , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Στις 12/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (13ο 26’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να οργανώσουν με αποτελεσματικό τρόπο τη ζωή τους.
Στις 22/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (22ο 53’), θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, παρανοήσεις και θα ωθήσει σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου μ με την ανάδρομη Αφροδίτη(22ο 53’), θα ωθήσει να εκφράσουν με γλυκό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 05/06 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (23ο 05’), θα θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου  καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 11/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (20ο 21΄), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την δημοτικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 06/07 ο Ερμής θα συναντηθεί για 3η φορά με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου (23ο 10΄), και θα δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ ευχάριστη περίοδο με έντονη κινητικότητα ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν  αυτή τη χρονική περίοδο για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Επίσης, θα έχετε πολύ σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι  θα ξαναβρεθείτε με  φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες,  θα έχετε την δυνατότητα να ξεδιπλώσετε στην δουλειά σας τις ικανότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να πείσετε τους αγαπημένους σας για τις προθέσεις και τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τους ρυθμούς σας θα ξαναβρείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας, και η παραμονή του για τους επόμενους δυόμιση μήνες, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ιδέες, να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε όχι μόνο για επαγγελματικούς αλλά και για προσωπικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα υπάρχει ένα μυστήριο αλλά και έντονο παρασκήνιο γύρω σας, καθώς θα έχετε πολλές συζητήσεις οι οποίες θα πρέπει να κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει και πάλι κοντά με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ μέσα από τις φιλικές παρέες, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα, με τα οποία θα μοιραστείτε τα σχέδια σας, και θα έχετε κοινές ανησυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικού σας στόχους, και να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με  ενθουσιασμό , χαρά και αισιοδοξία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.  Ενώ θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο σας έχει λείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία), να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου σας, και να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε ουσιαστικά εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στους Διδύμους και η πολύμηνη παραμονή του, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με τους αγαπημένους σας και με τους συνεργάτες σας, και να βρείτε τρόπους ώστε να  αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ή να δώσετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωρούν. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα, εκτός από την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, να προχωρήσετε και σε νέες γνωριμίες ή συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες υποχρεώσεις θα αναλάβετε στην δουλειά σας εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική θα είναι για εσάς, αφού θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας τις ικανότητες σας, θα αναλάβετε νέες ευθύνες. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους  τους συναδέλφους σας, και να δουλέψετε ομαδικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την διάθεση σας για ζωή , και αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του έχετε την ευκαιρία να θα σας αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, τα οποία εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνο στο ζώδιο σας θα βάλετε σε γερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε, θα επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας και θα φλερτάρετε.

ΙΧΘΥΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις στα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, αλλά και στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ είναι πιθανό,  να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες από το χώρο του σπιτιού σας, ή να εξακολουθείτε κάποιες ημέρες τις εβδομάδες να εργάζεστε από το σπίτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό