23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε τις πρώτες photos με μπικίνι και είναι απλά κορμάρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κίτρινο μπικίνι της μας «ζάλισε».

Το ότι η Δούκισσα Νομικού έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Και αν δεν το γνωρίζουμε το βλέπουμε μέσα από το Instagram account της. Μπορεί για περίπου τέσσερα χρόνια να απείχε τόσο από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όσο και από α social media, είχε όμως να μεγαλώσει και να αφοσιωθεί σε δύο παιδάκια.

Το comeback της το τελευταίο εξάμηνο είναι πολύ δυνατό και κάθε φωτογραφία στο Instagram το αποδεικνύει. Θυμάσαι που το Πάσχα είχαμε τις υποψίες πως κάνει διακοπές σε εξωτικό προορισμό;

Οι υποψίες αυτές επιβεβαιώθηκαν με τις φωτογραφίες που έκανε πριν λίγες ώρες. Και προφανώς δεν ήταν τα γαλαζοπράσινα νερά αυτά που μας έκοψαν την ανάσα (οκ και αυτά ήταν), ούτε η λευκή άμμος.

Το highlight των φωτογραφιών της ήταν αν μη τι άλλο η ίδια η Δούκισσα. Η παρουσιάστρια και μανούλα δύο παιδιών (το τονίζουμε αυτό γιατί δεν θέλουμε να το ξεχνάς) φόρεσε το κίτρινο μπικίνι της και με τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα μας χάρισε τις πιο top φωτογραφίες της ημέρας.

Το κορμί της είναι απλά φανταστικό και αυτές οι τρεις φωτογραφίες με το μπικίνι της αρκούν για να σε πείσουν κι εσένα πως είναι καλλονή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό