16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Η δολοφονία στον Τιμωρό που τα αλλάζει όλα πριν ο Μάρκος ανακαλύψει τον γιο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι νέες μέρες προβολής για τη σειρά «Ο Τιμωρός» και η δήλωση του Δημήτρη Λάλου για τον ρόλο του Μάρκου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.  

Ο Δημήτρης Λάλος έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού ως Μάρκος στον Τιμωρό, αφήνοντας πίσω τον Μαθιό του Σασμού. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μπορεί να δεχθεί ως ηθοποιός όπως είπε και στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μάνεση, όπου και ανακοινώθηκε η μεγάλη αλλαγή που θα έχει η σειρά από σήμερα.

Ο Μάρκος θα χρειαστεί να πάρει μία μεγάλη απόφαση στο μέλλον για την προσωπική του ζωή και αυτό θα είναι το μεγάλο εμπόδιο στο σχέδιο της εκδίκησής του. Είναι όμως και η πιο ενδιαφέρουσα ανατροπή που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μάρκος κάνει ένα λάθος τακτικής και προδίδει ένα στοιχείο στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Αλέξη

Ο Τιμωρός κάνει μία νέα αλλαγή τακτικής στις μέρες προβολής του και πλέον θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, χωρίς να υπάρχει διπλό επεισόδιο. Ήδη από την Κυριακή είχαμε και τη μετακόμιση της Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα σε εκείνη την ημέρα, αντί της Τρίτης.

Έτσι ο Τιμωρός θα παίζει Δευτέρα στις 21.00 με τη Διάφανη Αγάπη που επίσης άλλαξε μέρα προβολής να ακολουθεί στις 22.30 και την Τρίτη επίσης θα έχουμε τον Τιμωρό στις 21.00 και μετά κανονικά ο Γιατρός στις 22.30.

Στα νέα επεισόδια, ο Μάρκος ετοιμάζεται για τη πρώτη και σημαντική φάση του σχεδίου του. Με το να ξυπνήσει θλιβερές μνήμες από το παρελθόν στους αντιπάλους του. Ο Ρασίντ που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους από το Μαρόκο, εξοργίζει καταρχάς τόσο τον Λεωνίδα όσο και τον γιο του Αλέξη.

https://www.instagram.com/p/DApyz7YICd0/

Όμως ο Δημήτρης Λάλος κάνει ένα λάθος τακτικής σε σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Σε μία μεταξύ τους συζήτηση του αναφέρει αν είναι καλός ταξιδιωτικός προορισμός το Μαρόκο, αν έχει πάει και πως ήταν η εμπερία του. Και στο τέλος του λέει και τη φράση – κλειδί πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος αυτά τα ταξίδια μαζί με έναν φίλο μαζί του. Ο Αλέξης τον κοιτά περίεργα, αλλά ακόμη δεν μπορεί να υποψιαστεί αυτή τη σύνδεση.

Ο Μάρκος όμως θα υποστεί μία μεγάλη ήττα στη συνέχεια. Γιατί ο Λεωνίδας θα καταφέρει να εξοντώσει τον Ρασίντ, που απειλεί το μεγάλο τους μυστικό. Γιατί είναι ο μόνος άλλωστε που ήταν μάρτυρας στην πλεκτάνη που στήθηκε πριν από 18 χρόνια εναντίον του.

Η δολοφονία του Ρασίντ αλλάζει τα πλάνα, αλλά ο Δημήτρης Λάλος δεν ξέρει ότι τελικά μπορεί να ευνοηθεί το σχέδιό του, μόνο από την πλευρά της Έλλης. Οι τριγμοί του γάμου της με τον Αλέξη είναι πλέον εμφανείς και από την άλλη πλευρά ο γιος τους Φίλιπππος ανακαλύπτει κάποιες φωτογραφίες της μητέρας του με τον Μάρκο. Η αλήθεια πως είναι δικός του γιος, δεν αργεί να βγει στο φως.

Τότε θα έχουμε και αλλαγή των σχεδίων για τον Μάρκο. Η προστασία της Έλλης και του γιου τους, είναι το πρωτεύον και δεύτερη έρχεται η εκδίκηση.

Μία ιδιαίτερη συνάντηση θα έχουμε σήμερα, καθώς η θεία του Μάρκου, η Αγγελική, θα συναντήσει την Έλλη τυχαία και θα αποκτήσουν ξανά επαφή. Εκείνη πλέον θα είναι ο συνδετικός κρίκος στη συνέχεια της σειράς, για να βλέπει από κοντά τη ζωή της και το πώς εξελίσσεται και φυσικά να ενημερώνει τον ανιψιό της.

Ο Δημήτρης Λάλος που ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, μίλησε για τον ρόλο του Μάρκου λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ήταν πολύ απαιτητική η πρόκληση να υποδυθώ κάποιον που έχει περάσει τώρα».

Και δήλωσε στη συνέχεια, πως το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που δέχεται από τον κόσμο, είναι όταν του λένε πως δεν μοιάζει με τους προηγούμενους ρόλους του.

Η αλήθεια είναι πως σταδιακά στα επεισόδια, βλέπουμε να έχει αποτινάξει το ύφος του Μαθιού από τον Σασμό, όπως ήταν και στην αρχή της σειράς. Αυτό σημαίνει πως ο ηθοποιός έχει μπει για τα καλά σε άλλα υποκριτικά vibes.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό