29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η διπλή δολοφονική επίθεση στον Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό και ένα χρυσό βραβείο για το φινάλε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Βερλέκης έρχεται στον Σασμό για να βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν και να δώσει λύση για το μέλλον. 

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για ηρεμία στον Σασμό, αλλά η έλευση του Νίκου Βερλέκη, όπως αποκλειστικά είχες μάθει από το πριν από λίγες ημέρες θα φέρει την ελπίδα. Πριν το γλυκόπικρο τέλος, η Καλλιόπη και η Αργυρώ θα βιώσουν έναν πραγματικό εφιάλτη με τη διπλή δολοφονική επίθεση στον Αστέρη. Ο Ορφέας Αυγουστίδης λίγο πριν γίνει γαμπρός στο πλευρό της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, πέφτει και εκείνος θύμα της βεντέτας.

https://www.instagram.com/p/C73otfqodUA/Το βραβείο και ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη

Λίγο πριν ολοκληρώσει τη τρίτη και τελευταία του σεζόν ο Σασμός, πήρε μία ευρωπαϊκή διάκριση. Το χρυσό βραβείο στα βραβεία GEMA (Global Entertainment Marketing Awards) στην κατηγορία “Καλύτερο trailer με μουσική χωρίς στίχους”. Αφορούσε όπως θυμάσαι στο τρέιλερ της σειράς για τον τρίτο κύκλο που προβαλλόταν το περσινό καλοκαίρι και μας «φωτογράφιζε» το φινάλε, τον επίλογο της σειράς.

Ο γάμος Δαδακαρίδη – Σαμαρά στον Σασμό έχει απρόοπτα, αλλά και μία συγκινητική επιστροφή

Σε αυτό το τρέιλερ υπάρχει και ένα στιγμιότυπο όπου το κάδρο με φωτογραφία του Αστέρη παίρνει φωτιά. Αργήσαμε κάποιους μήνες, αλλά αυτόν τον συμβολισμό θα τον δούμε να πραγματοποιείται.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ως Αστέρης εδώ και 3 σεζόν έχει περάσει πολλά και φαίνεται πως συνεχίζει να ταλαιπωρείται και από τα σφάλματα των άλλων. Και αυτό θα το δούμε να συμβαίνει ξανά. Οι Μουντάκηδες για παράδειγμα που θέλουν να εκδικηθούν τη Βασιλική και τον Μαθιό για τον θάνατο του Λάζαρου, αποφασίζουν το πρώτο χτύπημα κατά της οικογένειας να είναι κατά του Αστέρη. Βάζοντας φωτιά στο αλουμινάδικο και τον Αστέρη μόνο και εγκλωβισμένο να προσπαθεί να σώσει τη ζωή του. Μόνο που η Σάντρα τελευταία στιγμή είναι εκείνη που θα τον σώσει.

Οι εχθροί των Σταματάκηδων δεν σταματούν όμως εδώ. Ενώ ο Αστέρης νοσηλεύεται πλέον σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο θα προσπαθήσουν και να τον δηλητηριάσουν, με έναν δικό τους άνθρωπο να μεταμφιέζεται σε νοσοκόμο και να φτάνει με το φαγητό στο δωμάτιό του. Η διπλή δολοφονική επίθεση αναστατώνει ξανά όλη την Άνω Ποριά.

Είναι μάλιστα η περίοδος που ο Ρούσσος Σταματάκης (εν συντομία πατέρας του Ανδρέα Βρουλάκη – Βασίλη Μπισμπίκη) εμφανίζεται ξανά στην Κρήτη και στο κατώφλι της Καλλιόπης. Ενώ και εκείνος έχει μυστικά από το παρελθόν και πολλές διαφορές με τους Βρουλάκηδες θα είναι πιο διαλλακτικός στη συνέχεια.

Είμαστε πριν το τέλος. Μεταφορικά ολόκληρης της βεντέτας και τηλεοπτικά του Μαθιού. Ο Αστέρης όμως θα προλάβει παρόλα αυτά να ζήσει ευτυχισμένος με την Αργυρώ του και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο Alpha τις τελευταίες ημέρες, έχει ζητήσει μέσω Twitter/X από τους φανς της σειράς να τους δώσουν σύμβολα που χαρακτηρίζουν τις 3 σεζόν τους ήρωες και το σενάριο. Και οι θαυμαστές του Αστέρη και της Αργυρώς ξεκίνησαν να θυμούνται όσα ενώνουν αυτή τη δυνατή σχέση. Δες τις απαντήσεις τους, γιατί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και λειτουργούν και ως ένα συναισθηματικό flashback.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό