32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Η διαιτητής Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιστορική στιγμή για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ορίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού γυναίκα διαιτητής. Η Στεφανί Φράπερ, είναι μια από τις κορυφαίες, γυναίκες διαιτητές και αναμένεται να γράψει ιστορία στην χώρα μας.

Η Γαλλίδα 40χρονη, έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας και αναμένεται να γίνει το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην μεγάλη ημέρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 25/5.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η 1η γυναίκα διαιτητής, η οποία διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών (Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και το Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Φραπάρ αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.

Στη διαιτητική ομάδα του φετινού τελικού θα συμμετάσχουν επίσης:

1ος Βοηθός: Mikael Berchebru2ος Βοηθός: Steven Torregrossa4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης ΔιαμαντόπουλοςVAR: Hamid GuenaouiAVAR: Κωνσταντίνος ΨάρρηςΠαρατηρητής: Ελένη Λαμπαδαρίου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό