20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η διαδικτυακή «εξομολόγηση» του Πέδρο Μαρτίνς

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συνομιλία είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με την ομάδα στην οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, τη Φιρένσε, στην οποία βρέθηκε από το 1988 έως το 1994.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε μια χαλαρή συζήτηση μέσω Facebook, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, από την καραντίνα λόγω πανδημίας έως τους τεχνικούς που υπήρξαν καθοριστικοί στην προπονητική καριέρα του.

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον Ενρίκε Νούνες. Με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολλές ώρες προπόνησης και παιχνιδιών στη Φιρένσε και με προπόνησε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι ένα ορόσημο που με σημάδεψε», έγραψε.

«Εκτός απ΄ αυτόν, θυμάμαι επίσης πόσο εξελίχτηκα με προπονητή τον Κάρλος Κεϊρός και σημειώνω επίσης τον Ζοσέ Κουσέιρο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης και προπονητής μου», πρόσθεσε ο Μαρτίνς.

Όσο για το τι τον παρακινεί περισσότερο; «Μου αρέσει να βλέπω την εξέλιξη των παικτών, να βλέπω καλά παιχνίδια και να συνειδητοποιώ ότι οι ιδέες μου λειτουργούν. Μου δίνει χαρά να βοηθήσω τους παίκτες να γίνονται άντρες», πρόσθεσε.

Όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην καραντίνα: «Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ απαραίτητο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο με την οικογένεια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό