27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η διάσημη πορνοστάρ Μπράντι Λοβ με φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα γίνεται ιδανικός προορισμός για εκατομμύρια ανθρώπους, που έρχονται να απολαύσουν τις διακοπές τους, κυρίως στα νησιά. Από τις αρχές του Ιουλίου, στη χώρα μας βρίσκεται η πασίγνωστη πορνοστάρ Μπράντι Λοβ, η οποία πήγε στην Κέρκυρα.

Η Λοβ είχε ένα σοβαρό ατύχημα με βάρκα, με την ίδια να κάνει ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και να μιλάει για αυτό, καθώς χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την κατάστασή της να είναι καλύτερα πλέον. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια, καθώς έχει αποφασίσει να έρθει με τον σύζυγό της να μείνουν εδώ.

Διαβάστε όσα είπε η Μπράντι Λοβ

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε ότι ήρθα στην Ελλάδα στις αρχές του μήνα, επειδή θέλω να επενδύσω στο real estate. Μαζί με τον σύντροφο μου έχουμε αποφασίσει να μετακομίσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όπως κάθε άλλο ταξίδι μας στην Ελλάδα. Απερίγραπτη ομορφιά, οι άνθρωποι, το φαγητό… όλα είναι υπέροχα εδώ. Όμως κατέληξα σε ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα. Την περασμένη Παρασκευή είχα ένα τρομακτικό ατύχημα με βάρκα. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες στο χειρουργείο προκειμένου να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Ευτυχώς, θα ζήσω».

Μία μέρα μετά το βίντεο που αναφέρθηκε στο περιστατικό, η Μπράντι Λοβ άφησε τους πάντες… άναυδους, καθώς έκανε μία ανάρτηση από το κρεβάτι του νοσοκομείου, φορώντας μία φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR. Η διάσημη πορνοστάρ, ευχαρίστησε τους πρωταθλητές Ευρώπης και έστειλε το δικό της μήνυμα στα ελληνικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό