22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η δημοτικότητά μου θα πέσει στο ελάχιστο μόλις πω αυτά που πιστεύω πραγματικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηθοποιός για την σημερινή τηλεόραση, τα ριάλιτι και την πολιτική

Για την τηλεόραση σήμερα, τη σειρά που πρωταγωνιστεί, την πολιτική και την οικογένεια του μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Ο ηθοποιός είναι ένας στρατηγός, όχι ένας στρατιώτης. Χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα, αλλιώς παίζει μόνη της η οθόνη. Πρέπει να ζορίσουμε τον εαυτό μας σαν ηθοποιοί, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει μια δουλειά», είπε αρχικά. Ερωτηθείς αν υπάρχουν σταρ σήμερα, είπε: «Δεν βαριέστε, αυτά είναι αστεία πράγματα. Σταρ σημαίνει αστέρι. Εξαρτάται με ποια ποιότητα φωτίζεις κάτι. Δεν με ενδιαφέρει, είναι έξω από την παιδεία μου. Το σταριλίκι είναι παλιομοδίτικο».

Για τα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση είπε ότι «ένας κύκλος είναι όλα. Θα ξαναβγούν πάλι τα ριάλιτι. Ο κόσμος τα χλευάζει μην νομίζετε». Αλλά και γενικότερα για την τηλεόραση σήμερα, ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει καλή γνώμη, αφού όπως είπε «δεν είναι καλή η τηλεόραση σήμερα. Είναι συντηρητική. Θέλει περισσότερη τόλμη, πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέες ιδέες και θέματα στην μυθοπλασία. Δεν είναι τολμηρή η τηλεόραση σήμερα».

Ερωτηθείς αν θα πολιτευόταν, δήλωσε κατηγορηματικά: «Όχι. Δεν θα πολιτευόμουνα. Μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ, γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως. Η δημοτικότητα μου θα πέσει αμέσως στο ελάχιστο, με το που θα πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια, παρά να λέω ψέματα με ένα κόμμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό