28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Η δεύτερη μάχη της Εθνικής στο Προολυμπιακό – Πού θα δείτε το ματς με Αίγυπτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών «ρίχνεται» στην δεύτερη μάχη της στο πλαίσιο του Προολυμπιακού τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Πέμπτης (04/07, 21:00, ΕΡΤ1 / Novasports Start) την ομάδα της Αιγύπτου για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την πιο ιδανική αρχή στο τουρνουά του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης (03/07) επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση της Δομινικανής Δημοκρατίας με σκορ 109-82 και δείχνοντας κάτι από τις μεγάλες προοπτικές που έχει.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με αντίπαλο τη χώρα της βόρειας Αφρικής η οποία με τη σειρά της είχε γνωρίσει την ήττα στη δική της πρεμιέρα από τους Δομινικανούς με 77-90.

Η «επίσημη αγαπημένη» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην αδύναμη ομολογουμένως Αίγυπτο, αναζητώντας το 2/2 που θα την στείλει στα ημιτελικά του τουρνουά ως πρώτη του ομίλου και εν συνεχεία θα περιμένει τον αντίπαλό της από τον έτερο όμιλο της Κροατίας, της Σλοβενίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το Novasports Start.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

Group AΚροατία 3 (1-1)Νέα Ζηλανδία 2 (1-0)Σλοβενία 1 (0-1) Group BΔομινικανή Δημοκρατία 3 (1-1)Ελλάδα 2 (1-0)Αίγυπτος 1 (0-1)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό