28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η Δέσποινα Βανδή δίχασε το Twitter/X μετά την αλλαγή στο look της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί μία μέρα πριν να δήλωνε πως τέλειωσαν οι τρέσες στα μαλλιά της, αλλά την επόμενη έκανε την αλλαγή που δίχασε το κοινό του J2US. 

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο J2US, μετά από την απουσία της για τις συναυλίες της σε Αυστραλία και Ευρώπη αλλά αυτή τη φορά έλειψε η Καίτη Γαρμπή για αντίστοιχο λόγο. Λίγο πριν αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με τη Δάφνη Λόρενς, η βραδιά είχε αρκετές άλλες εκπλήξεις, αλλά και συγκινήσεις.

https://www.instagram.com/p/C7HyKpeLOjp/Η καρέκλα της Καίτης σε άλλη…νοικιάστηκε

Η Κατερίνα Λιόλιου ήταν το νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή του J2US στη θέση της Καίτης Γαρμπή και έγιναν τα σχετικά λογοπαίγνια στο Twitter/X με το τραγούδι της «Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε». Η αλλοτινή παίκτρια στην ομάδα της coach Δέσποινας Βανδή στο The Voice, ενώ δεν το περιμέναμε πως ήταν κατάλληλη για αυτή τη θέση, τελικά στάθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις του show. Όμως η δασκάλα της ήταν για μία ακόμη φορά εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα με την ροζ αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Δέσποινα Βανδή πάντως δίχασε το κοινό της με αυτή την αλλαγή. Και κάποιοι της θύμισαν πως μία μέρα πριν στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά όπου βρέθηκε καλεσμένη, είχε πει πως θα αποφύγει ξανά να βάλει άσπρες και ροζ τρέσες όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/C7JZOeYMl31/

Πάντως κάποιοι θυμήθηκαν αυτό το παρελθόν.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής, ήταν το ζευγάρι που έδωσε άλλο νόημα στη βραδιά, κάνοντας ακόμη και τον Σταμάτη Φασουλή, να λέει πως αισθάνεται πολύ μικρός μπροστά στον Παραολυμπιονίκη.

Ο οποίος για πρώτη φορά τραγούδησε οn stage φορώντας τα τεχνητά μέλη που χρησιμοποιεί στους αγώνες του. Και δεν έλειψε στιγμή το χαμόγελο από τα χείλη του, λέγοντας διαρκώς πως στη ζωή, δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε.

https://www.instagram.com/p/C7HthooLhnI/

Τα σχόλια ήταν ενδεικτικά.

Σε αυτά που ξεχώρισαν τη χθεσινή βραδιά και η συγκλονιστική ερμηνεία της Ζωής Παπαδοπούλου σε ένα Ποντιακό τραγούδι που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τη σημερινή επέτειο, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

https://www.instagram.com/reel/C7II1BrtM9Q/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό