20.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Η γυναίκα του κατηγορείται για stalking ζητάει ειλικρινή συγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε μήνυση σε 47χρονη γυναίκα για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και stalking. Το χειρόγραφο σημείωμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το «κατέβα λίγο να σε δω», ο μονόπλευρος έρωτάς της και η δήλωση της δικηγόρου της: «Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα πολύ ηθική που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα».

Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση που έχει καταθέσει ο Γιάννης Πλούταρχος σε θαυμάστρια που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα μαζί του και τον παρενοχλούσε επί σειρά ετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η υπόθεση της παρενόχλησης από θαυμάστρια ξεκίνησε το 2019, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day.

«Στη μανούλα μοιάζουν όλες», είπαν στις κόρες του Γιάννη Πλούταρχου και η Κατερίνα απάντησε

Τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια και γιατί έφτασε στο σημείο να κάνει μήνυση ο Γιάννης Πλούταρχος σε θαυμάστρια;

Η stalker έδινε το παρών όχι μόνο στα νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, αλλά και έξω από το σπίτι του, αφήνοντάς του σημειώματα και γλυκά. Στην αρχή η συμπεριφορά της δεν ήταν τόσο έντονη, όμως από το 2020 η γυναίκα ξεκίνησε να έχει πιο έντονο και επιθετικό χαρακτήρα.

Πολύωρη παρουσία έξω από το σπίτι, προσπάθειες να μιλήσει στον Γιάννη Πλούταρχο και περιστατικά τα οποία οδήγησαν τη σύζυγο του τραγουδιστή στην αστυνομία. Τότε, έγινε σύσταση στη γυναίκα για τη συμπεριφορά της, η οποία όμως έγινε έκτοτε όλο και πιο έντονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θαυμάστρια χτύπαγε το κουδούνι του σπιτιού πολύ αργά το βράδυ και έστελνε γράμματα, τα οποία σταμάτησαν να είναι πλέον ρομαντικά, αλλά έθιγαν την αξιοπρέπεια του τραγουδιστή. Με περιεχόμενο πιο σεξουαλικό, τα μηνύματα αυτά ανησύχησαν την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχο, με τον τελευταίο να έχει προβεί πλέον σε μήνυση.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, τοποθετήθηκε στην εκπομπή Happy Day και ανέφερε πως η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου δεν είχε σε καμία περίπτωση πρόθεση να τρομοκρατήσει την οικογένεια του τραγουδιστή και να ενοχλήσει. Εξέφρασε, μάλιστα, την ευάλωτη θέση της γυναίκας και πως ήταν ερωτευμένη και αυτός ήταν ο λόγος που παρασύρθηκε.

«Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της. Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή. Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα πολύ ηθική που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα».

Μιλώντας στον Alpha, η θαυμάστρια παρουσίασε τη δική της θέση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον τραγουδιστή για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία. Μάλιστα, εμφανίστηκε μετανιωμένη και εξέφρασε πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει με κάποιον τρόπο τον Γιάννη Πλούταρχο.

Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Τίποτα περισσότερο. Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα» δήλωσε η 47χρονη.

Σήμερα, στην εκπομπή «Buongiorno» ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα από τα χειρόγραφα σημειώματα που φαίνεται να άφηνε η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου έξω από το σπίτι του. Σε αυτό το μήνυμα η γυναίκα γράφει ότι τον αγαπά, του στέλνει φιλιά και πως του έχει αφήσει ένα δέμα με ένα δώρο.

Η 47χρονη γυναίκα κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για stalking.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό