35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Η γυναίκα που με έφερε στον κόσμο είναι Παλαιστίνια, υιοθετήθηκα κι έφυγα για να είμαι ζωντανή»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τα παιδιά γεννιούνται από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς»

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε απόψε η Μπι στο «My Style Rocks» και αποκάλυψε ότι η γυναίκα που την έφερε στη ζωή είναι από την Παλαιστίνη κι ότι η ίδια στη συνέχεια υιοθετήθηκε. Όσα μοιράστηκε η Μπι, συγκίνησαν τους πάντες στο πλατό.

«Υπάρχουν παιδιά που είναι παιδιά της καρδιάς, γεννήθηκαν από κάποιους ανθρώπους, αλλά μεγάλωσαν από άλλους, τους γονείς τους. Με τη μαμά μου συναντήθηκα το 1991, ενώ ήμουν 2 ετών, στους Άγιους Τόπους που είχε έρθει να προσκυνήσει. Γεννήθηκα εκεί από μία γυναίκα και η μαμά μου με γνώρισε εκεί και με υιοθέτησε…Εκείνη την περίοδο, στο Ισραήλ επικρατούσε η ίδια συνθήκη, που επικρατεί τώρα με τον πόλεμο. Η γυναίκα που με έφερε στον κόσμο, αν και Παλαιστίνια, με πήρε και έζησε σε ένα μοναστήρι, με σκοπό να μην πεθάνω κι εγώ κι εκείνη. Η μαμά μου που επισκέφτηκε αυτόν τον τόπο, λέει ότι ήμουν το δώρο της από τον Θεό. Ήμουν μόνη και ξυπόλητη, έπαιζα στην αυλή του μοναστηριού και μόλις την είδα της είπα στη γλώσσα που μιλούσα τότε: εσύ είσαι η μαμά μου» περιέγραψε η Μπι.

«Ο πατέρας μου δέχτηκε η γυναίκα του να φέρει παιδί από έναν άλλο τόπο. Και θέλω να του πω μπράβο, γιατί μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη. Η μαμά μου γύρισε στους Αγίους Τόπους, συναντήθηκε με τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο και εκείνη της είπε πως «το παιδί πρέπει να έρθει με εσάς. Εγώ ήμουν μέσο για να σας δώσει ο Θεός αυτό το παιδί. Αν μείνει εδώ, θα πεθάνει». Βαφτίστηκα στους Άγιους Τόπους, έγινα παιδί της μαμάς που προοριζόμουν να είμαι. Υιοθετήθηκα και αυτό είναι κάτι που φέρνει πολλή χαρά και συγκίνηση…Τα παιδιά γεννιούνται από σώματα, αλλά μεγαλώνουν από γονείς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που πάλεψαν, με υπερασπίστηκαν, καθώς και τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο και μου έδωσε όλη της την αγάπη. Είμαι ευλογημένη και έφυγα από εκεί για να είμαι ζωντανή σήμερα» κατέληξε η Μπι με την Κατερίνα Καραβάτου και την Έβελυν Καζαντζόγλου να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό