16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Γουέστ Χαμ θέλει επιστροφή του Λίνγκαρντ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
26.06.2022 | 07:42

Ο Λίνγκαρντ πανηγυρίζει γκολ του στο Γουέστ Χαμ – Λέστερ
2021 JOHN WALTON/POOL VIA AP

Η Γουέστ Χαμ φέρεται να έκανε πρόταση στους εκπροσώπους του Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την 1η Ιουλίου.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ, που μετρούσε πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας ενταχθεί το 2001 στην Κ-9 των κόκκινων διαβόλων, την 1η Ιουλίου μένει και τυπικά ελεύθερος.

Ο 29χρονος επιθετικός μέσος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δύσκολα φαίνεται πως θα αφήσει την Premier League. Σύμφωνα με το Sky Sports, η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να τον κάνει δικό της και μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση.

Ο Λίνγκαρντ είχε έναν επιτυχημένο δανεισμό στα σφυριά τη σεζόν 2020/21, όπου σε 16 εμφανίσεις του πέτυχε εννέα γκολ και πέντε ασίστ. Εμφανίσεις που τον βοήθησαν σε μία περίοδο που η καριέρα του ήταν στην κατιούσα.

Τον Ιανουάριο η Νιούκαστλ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λίνγκαρντ είχε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και μία ασίστ. Συνολικά στους κόκκινους διαβόλους είχε καταγράψει 232 συμμετοχές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό