28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η γη της ελιάς: Χωρισμός βόμβα- Η Αθηνά ξεμπροστιάζει την Αμαλία και ο Ισίδωρος την χωρίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, καθώς, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο Ισίδωρος παίρνει τη σκληρή απόφαση να διώξει από τη ζωή του την Αμαλία, ύστερα από μία αποκάλυψη της Αθηνάς

Αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της έρχεται η Αμαλία στη συνέχεια της δραματικής σειράς, Η γη της ελιάς, που προβάλλεται για 3η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθώς χάνει τα πάντα.

Αγγελική Κιντώνη: Ο ρόλος της Αλκμήνης στη Γη της Ελιάς, οι σπουδές και η καταγωγή

Η γραμματέας συνεχίζει να έχει προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε όλους και μεγάλη εμμονή με την Αθηνά. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η κόντρα των δύο γυναικών κορυφώνεται με αφορμή την επιθυμία της δεύτερης να μην καλέσει τη σύζυγο του Ισίδωρου στον γάμο της με τον Τζον. Η Αμαλία βάζει, λοιπόν, σκοπό της να την καταστρέφει, στρέφοντας εναντίον της την οικογένεια Βρεττάκου. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο. Αρχικά, ζητάει από την Αθηνά να συναντηθούν και να μιλήσουν ανοιχτά για όλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας, την ηχογραφεί και στη συνέχεια αλλοιώνει τα λεγόμενό της, εκθέτοντάς την με αυτόν τον τρόπο στα μάτια του Ισίδωρου. Όταν βάζει στον δήμαρχο να ακούσει τη μανταρισμένη συνομιλία που δημιούργησε, εκείνος γίνεται έξαλλος με την Αθηνά και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία, νιώθοντας ότι έχει κερδίσει αυτή τη μάχη, φροντίζει να «δηλητηριάζει» συνεχώς ολοένα και περισσότερο το μυαλό του, στρέφοντάς τον ακόμη περισσότερο εναντίον της Αθηνάς.

Η Γη της Ελιάς – Βασίλης Μίχας: «Στον δρόμο με σταματάνε & μου λένε ”ντροπή σου”»

Ωστόσο, όταν ο δήμαρχος συναντάει τη χήρα του Ιπποκράτη για να λογαριαστεί μαζί της, έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Αθηνά, γνωρίζοντας τις ύπουλες μεθόδους της γραμματέως, έχει ηχογραφήσει και η ίδια την κουβέντα τους. Έτσι, χωρίς να χάσει χρόνο, βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει όσα πραγματικά ειπώθηκαν μεταξύ τους, ξεσκεπάζοντας την Αμαλία. Ο άντρας πέφτει από τα σύννεφα και αφού της ζητάει συγγνώμη πηγαίνει να λογαριαστεί με τη σύζυγό του. Εδώ και καιρό, ο Ισίδωρος κάνει υπομονή και παραμένει με την Αμαλία, νιώθοντας υπόχρεος απέναντι της επειδή του έσωσε τη ζωή τρώγοντας μία σφαίρα που προοριζόταν για τον ίδιο.

Ειρήνη Τάσσου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φώτο της Αριάδνης από τη Γη της Ελιάς με μαγιό

Πλέον, όμως, δεν μπορεί να αντέξει άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά της και χωρίς δεύτερη σκέψη τής ζητάει να χωρίσουν, διώχνοντάς την κακήν κακώς από το σπίτι. Η Αμαλία σοκάρεται με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν παίρνει στα σοβαρά τα λόγια του, πιστεύοντας ότι ο χωρισμός τους είναι μια παρόρμηση της στιγμής. Στη συνέχεια, διαπιστώνει με τρόμο ότι έχει χάσει τα πάντα, καθώς ο Ισίδωρος την απολύει από το δημαρχείο.

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

Πανικόβλητη, περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, απειλώντας ανοιχτά την Αθηνά ότι σκοπεύει να της καταστρέψει τη ζωή, θεωρώντας την υπαίτια που διαλύεται ο γάμος της. : Mytv

Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Κουράκος έρχονται κοντά

Νίκος Γαλανός: Με αυτή την πρωταγωνίστρια της εποχής υπήρξε παντρεμένος!

Δάφνη Μπόκοτα: Αυτός είναι ο πανέμορφος γιος της και τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό