26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Πώς θα αποχαιρετίσουν οι ήρωες το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά του MEGA θα επιστρέψει στις αρχές του 2023 με ανατρεπτικά επεισόδια.

2
SHARES

«Η Γη της Ελιάς» θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Η σειρά του MEGA θα κάνει, μετά, ένα μικρό διάλλειμα και θα επιστρέψει στις αρχές του 2023 με ανατρεπτικά επεισόδια.

Το ζητούμενο είναι πώς θα αποχαιρετίσουν οι ήρωες το 2022; Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και το κοινό θα καθηλωθεί. Συγκεκριμένα, ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μην γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Το ζευγάρι συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Ο Γιώργης πρέπει να πάει Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί, καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.

Αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη, το ζευγάρι πέφτει στην παγίδα του αστυνομικού. Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της, μόνη της. Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματά του, δηλώνοντας έτσι τον οριστικό τους χωρισμό. Η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο για το συμβάν, αλλά τον παρακαλεί να κρύψουν την αιτία του χωρισμού από τον Ισίδωρο.

Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντίνο

Η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Ο Λυκούργος ακούει στις ειδήσεις για ένα έγκλημα που έγινε στην Αθήνα και αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η είδηση αυτή του κινεί υποψίες… Έτσι, εκφράζει στην Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Ο πυροβολισμός του έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την Αστυνομία, μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου. Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό