26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Η Γη της ελιάς: Οι αποχωρήσεις, τα νέα πρόσωπα και τα γενέθλια της Μάρως Κοντού

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα γενέθλια της Μάρως Κοντού και οι ηθοποιοί που συμφώνησαν και οι ρόλοι τους. Ανανεωμένη επιστρέφει η Γη της ελιάς από τον Σεπτέμβριο. 

Την Πέμπτη στις 4 Ιουλίου θα λήξει και επίσημα ο 3ος κύκλος της Γης της ελιάς ενώ οι προετοιμασίες για τον 4ο ήδη έχουν ξεκινήσει. Νέοι ηθοποιοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Αντρέα Γεωργίου για να ενταχθούν στο πολυάριθμο καστ τη νέα σεζόν. Ένας από αυτούς αποτελεί έκπληξη ως προς τον ρόλο που θα υπηρετήσει. Εκπλήξεις θα έχουμε όμως και στην πολύπαθη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη.

Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέφανος Μιχαήλ και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη Μάνη

Τα γυρίσματα του 3ου κύκλου στη Γη της ελιάς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και πριν σου πω όσα θα αλλάξουν στον 4ο, ας κάνουμε ένα μικρό recap για το μεγάλο φινάλε με το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη στις 4 Ιουλίου. Την ημέρα του γάμου της Αθηνάς και του Τζον. Τα πράγματα δεν θα πάνε όσο καλά φαντάζεσαι και για όλα θα φταίει ένα βιβλίο. Εκείνη της μητέρας της Αθηνάς, την οποία υποδύεται η Μάρω Κοντού.

Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, κλείνει σήμερα τα 90 της χρόνια. Και η Finos Films της αφιέρωσε ένα πολύχρωμο post στο Instagram και φωτογραφία της από την ταινία «Μία Ιταλίδα στην Κυψέλη» με πολλές ευχές για τα γενέθλιά της: «Πολύχρωμες ευχές στέλνουμε σήμερα στην υπέροχη και λαμπερή Μάρω Κοντού! Χρόνια πολλά αγαπημένη μας Μάρω».

https://www.instagram.com/p/C8d4bepJCcT/

Αυτό το βιβλίο και μία πληροφορία που γράφει για την Άννα θα σταθεί αφορμή για τη σύλληψή της από τον Κουράκο για την παλιά υπόθεση της δολοφονίας του Ανέστη από την Ευτυχία. Η Μάρω Κοντού ως Μαρία θα προκαλέσει αναταράξεις και σε όλη την οικογένεια των Βρετάκων με τις αποκαλύψεις της.

Ο γάμος της κόρης της όπως ήδη σου έχω πει μετατρέπεται σε εφιάλτη και με την εκδικητική μανία της Αμαλίας. Δες και εδώ.

Στον 4ο κύκλο λοιπόν θα δούμε και την εξέλιξη της Αμαλίας μετά τη σύλληψή της. Θα δούμε επίσης και μία έκπληξη που αφορά στον Στάθη και την Ιουλία. Με το σοβαρό τροχαίο που θα έχει εκείνος ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στην Αθήνα για να δει την Ιουλία και το μωρό. Το παιδί τους αντιμετώπισε και ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του, κάτι που εκείνη του απέκρυψε για να τον στεναχωρήσει. Όταν όλα αυτά περάσουν, η Ιουλία θα επιστρέψει στη Μάνη με το παιδί τους και θα βλέπουμε πλέον κανονικά στα επεισόδια την Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Αέρας ανανεώσης θα «φυσήξει» στην επόμενη σεζόν της σειράς. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, της Μελίνας Κόντη, της Αγγελικής Κιντώνη, της Νάγιας Καρακώστα, νέοι ηθοποιοί έρχονται στη Μάνη. Ήδη γνωρίζουμε για τον Στέφανο Μιχαήλ, που θα υποδυθεί έναν φίλο του Τζον που προσλαμβάνεται ως διευθυντής στην επιχείρηση των Βρετάκων. Ο ηθοποιός ήδη έκανε και την επίσημη φωτογράφηση για το promo της σειράς.

Ήδη βλέπουμε και τη Βαρβάρα Ντέσκα ως κόρη του Τζον εδώ και μερικά επεισόδια, ενώ από Σεπτέμβριο θα δούμε και τον Θανάση Βισκαδουράκη ο οποίος θα υποδυθεί τον παππά της Αρεόπολης. Όλοι οι ελληνικές σειρές άλλωστε έχουν έναν καφετζή και έναν παππά.

Και όπως είπε και ο Νίκος Γεωργιάδης από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα ενταχθεί στο καστ της σειράς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό