24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Γη της ελιάς κάνει πρεμιέρα: Ποια ηρωίδα ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της;

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος στη Γη της ελιάς. Η νέα ζωή για την Ιουλία και τον Στάθη. 

Η περίοδος των γάμων είναι αυτή που διανύουμε για τη Γη της ελιάς. Μετά τον γάμο του σκηνοθέτη και παραγωγού της σειράς, Αντρέα Γεωργίου, οι ηθοποιοί θα βρεθούν σύντομα σε μία ακόμη γαμήλια δεξίωση. Μόνο που στη σειρά οι γάμοι, δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. Η 4η σεζόν της σειράς, ξεκινά και επίσημα το βράδυ της Κυριακής στις 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00, με καθόλου ευχάριστες εξελίξεις.

Θα επακολουθήσουν και άλλες δραματικές ανατροπές και θα δούμε γιατί ο γάμος της Ιουλίας και του Στάθη θα καταλήξει σε διπλό εφιάλτη.

Η σεναριογράφος και κουμπάρα Βάνα Δημητρίου έχει έτοιμες τις νέες εκπλήξεις για το κοινό της Γης της ελιάς

Ο Αντρέας Γεωργίου είχε δηλώσει ξεκάθαρα πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή του, πως το ιδανικό θα ήταν να συνεχίζει για πάντα η Γη της ελιάς και πως ένιωσε σίγουρος για να πάει η παραγωγή και για 4η σεζόν, όταν το συζήτησε και με τη σεναριογράφο και κουμπάρα του πλέον Βάνα Δημητρίου. Υπήρχε από τη σεναριακή της ομάδα έτοιμο το σχέδιο τόσο για το μέλλον των ήδη υπαρχόντων ηρώων, όσο και τις ανατροπές που θα έφεραν οι νέοι ηθοποιοί που εντάσσονται από φέτος στο καστ.

https://www.instagram.com/p/C-5vtvnMatM/

Αν και το X, συχνά εναντιώνεται μαζί της, όταν σεναριακά ταλαιπωρεί αγαπημένους του κοινού ηθοποιούς, εκείνη ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν είναι εύκολο να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε μία καθημερινή σειρά. Δύσκολο είναι επίσης, να διαχειρίζεσαι πολλές παράλληλες ιστορίες σε μία λαϊκή σειρά, στοχεύοντας στο να καταλήγουν αυτές, ως οι ιστορίες της διπλανής πόρτας. Εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έχει βέβαια η σεναριογράφος κάποια αγαπημένα μοτίβο δράσης, τα οποία συχνά χρησιμοποιεί.

Έτσι η Γη της ελιάς την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει και με μία απαγωγή. Για την ακρίβεια, μία ακόμη απαγωγή στα 4 χρόνια τη σειράς. Εκείνη της Ειρήνης και κόρης του Δημοσθένη. Είναι για να δικαιολογηθεί και ο δαιμόνιος ρόλος της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου και του τηλεοπτικού της συζύγου Στέφανου Μιχαήλ που μπαίνουν στη σειρά.

Φυσικά στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τον απόηχο των πράξεων της Αμαλίας, με τον εμπρησμό του σπιτιού της Αθηνάς και του Ισίδωρου. Θα τιμωρηθεί όμως για τις πράξεις της; Γιατί κάποια spoilers λένε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή των Βρεττάκων.

https://www.instagram.com/p/C9nrWrUAeQX/

Όταν όλα αυτά τελειώσουν οδεύουμε προς τα ευχάριστα. Στον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη. Ο οποίος μας είχε αποκαλυφθεί νωρίς το καλοκαίρι, όταν είχαν πραγματοποιηθεί ήδη, αρκετά από τα νέα επεισόδια. Μεσολαβούσε και η προετοιμασία για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και η παραγωγή έπρεπε να επισπεύσει τα γυρίσματα.

Η χαρά είναι διάχυτη στη Μάνη, για το ερωτευμένο ζευγάρι που κατάφερε μετά από 20 χρόνια και άπειρες δυσκολίες να ζήσει αυτή τη μέρα. Έχοντας μάλιστα ως κουμπάρα τη μεγαλύτερη κόρη τους Αριάδνη και στην αγκαλιά τους, το δεύτερο παιδί τους.

Η Βάνα Δημητρίου όμως, σε κάθε χαρά, επιφυλάσσει και ένα μικρό δράμα να την ακολουθεί. Έτσι σύντομα θα δούμε την Ιουλία να ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της, με τη δολοφονική επίθεση που δέχεται η κόρη της, από τους φίλους του πρώην συντρόφου της. Θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και οι γιατροί δεν θα δίνουν και πολλές ελπίδες για να επιβώσει. Όμως όλοι οι εφιάλτες στη Γη της ελιάς, κάποια στιγμή τελειώνουν. Έστω και με μερικές απώλειες.

https://www.instagram.com/reel/C9LCcTxs7_-/

Υπάρχει μία ακόμη όμως βασανιστική εμπειρία για μάνα και κόρη. Όταν βγουν στο φως στοιχεία για την υιοθεσία της Αριάδνης. Εκεί θα μπει σε δοκιμασία για δεύτερη φορά η σχέση τους. Θυμάσαι πως η Ιουλία δεν γνώριζε πως η κόρη της ζει και αυτό το ζήτημα ήταν το μεγάλο αγκάθι, όταν βρήκε η μία την άλλη. Θα υπονοηθεί εκ νέου πως η Ιουλία συναίνεσε στην υιοθεσία και αυτό το ζήτημα θα μας απασχολήσει αρκετά, μέχρι να αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια. Το συγκεκριμένο plot twist έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/C9NO2zmtRlw/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό