Home Lifestyle Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ανέστη και Ελένης έκανε το...

Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ανέστη και Ελένης έκανε το Twitter να «αναστενάξει»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (11-1) είδαμε την Ελένη να επιδίδεται στο πάθος της με τον Ανέστη, ο οποίος την πολιορκούσε πολύ καιρό τώρα. 

Είναι η αγαπημένη σειρά του MEGA που, όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο τρέχουν και οι εξελίξεις και το κοινό ανυπομονεί για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Από τα προηγούμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, είδαμε να συμβαίνουν πολλά πράγματα, κάποια ευχάριστα, αλλά και κάποια δυσάρεστα. Ο Φίλιππος με την Βασιλική επιτέλους παντρεύτηκαν και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αφού σκέφτονται ότι σε λίγο καιρό, θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Ο Στάθης και η Αρετή, από την άλλη πλευρά, είδαμε ότι χωρίζουν οριστικά, μετά από αίτημα του Στάθη, ο οποίος θέλει να διεκδικήσει την Ιουλία, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, ο Ανέστης και η Ελένη είναι δυο χαρακτήρες, τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, που όμως δείχνουν να έχουν χημεία. Ο Ανέστης την πολιορκεί και της έχει εκφράσει πολλές φορές τα συναισθήματά του και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη εξακολουθούσε να διατηρεί τις επιφυλάξεις της, με όλα αυτά, που έχουν ακουστεί για την βιαιότητα του χαρακτήρα του.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς είδαμε τους δυο τους να επιδίδονται στο πάθος τους, μια εξέλιξη, που «έβαλε φωτιά» στους χρήστες του Twitter, τα σχόλια των οποίων ήταν απολαυστικά.

Δείτε τα σχετικά Tweets παρακάτω

Η Γη της Ελιάς sneak preview: «Άγριος» διάλογος ανάμεσα στην Αρετή και τον Σταθή ()

Μενεγάκη: Άφωνη με το spoiler για τη Γη της Ελιάς – Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version