14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Η Δώρα Χρυσικού μάς συστήνει την ηρωίδα της: «Η Αρετή είναι στραβόξυλο»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά «Η γη της ελιάς» και μας σύστησε καλύτερα την ηρωίδα που υποδύεται. Πιο συγκεκριμένα αποκαλύπτει πως τρέμοντας η Αρετή την εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα, θα κάνει τα πάντα για να προστα­τέψει την οικογένεια της.

Η Αρετή Καπερνάρου είναι μια αυθεντική Μανιάτισσα;

«Είναι ίσως ο πιο παραδοσιακός χαρακτήρας της σειράς. Μέσα από την Αρετή αντανακλάται όλη η κουλτούρα της Μάνης»

Δεν αφήνει τους οικείους της να αναπνεύσουν;

«Ούτε να είναι ο εαυτός τους. Είναι “κλειστό σύστημα” η Αρετή, δεν επιδέχεται αλλαγών και ευελι­ξίας».

Πιστεύει ότι η Μυρτάλη δεν πληροί τις προϋποθέσεις να δια­τηρεί σχέση με τον γιο της, τον Στέφανο;

«Στην περίπτωση της Μυρτάλης υπάρχει ένα μυστικό από το παρελ­θόν του Στάθη, που κατά κάποιον τρόπο μπορεί να δικαιολογήσει την αντίθεση της σ’ αυτή τη σχέση. Σίγουρα όμως, δεν δικαιολογεί και τις πρακτικές στις οποίες καταφεύγει για να τη διαλύσει».

Και υφαίνει τον ιστό, για να παγιδεύσει τη Μυρτάλη;

«Η Αρετή παίρνει “φωτιά” με το παραμικρό, αλλά δεν είναι ιντριγκαδόρισσα. Δεν βάζει παγίδες. Λειτουργεί πάντα εν θερμώ. Με αποτέλεσμα να δημιουργεί με την κακοτροπιά της και τις εμμο­νές της μόνιμα ένταση και πίκρα στους οικείους της. Ζώντας με την Αρετή είναι σαν να ζεις διαρκώς στο ‘’κόκκινο’’. Πολύ κουραστικό».

Στη βεντέτα που ξεσπά, η Αρετή και ο άντρας της, ο Στάθης, ποια στάση κρατούν;

«Ο Στάθης είναι το θύμα αυτής της ιστορίας, καθότι η Χαϊδω τον θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του άντρα και της κόρης της. Η Αρετή φοβάται και ανησυχεί πολύ για την εμμονή της Χάιδως με την οικογένεια της και θα κάνει τα πάντα για να η προστατέψει. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω πώς κάποια στιγμή αυτές οι δύο γυναίκες θα αναμετρηθούν. Άλλωστε έχουν πολλά κοινά».

Ο Στάθης παραμένει ερωτευμένος με την Ιουλία;

«Ο έρωτας του Στάθη για την Ιουλία δεν έσβησε ποτέ. Ίσως γιατί έληξε τόσο άδικα και ξαφνικά. Παρ’ όλα αυτά την Αρετή την αγαπάει, την πονάει και τη σέβεται. Η Αρετή, πέρα από στραβόξυλο, είναι μια γυναίκα απόλυτα αφοσιωμένη στην οικογένεια της».

Από τη μέχρι τώρα συνεργασία σας στη «Γη τις ελιάς», θα μοιραστείτε το καρπούς που έχετε δρέψει;

«Η συμμετοχή μου στη σειρά ήταν ένα ανέλπιστο, πολύτιμο δώρο. Χαίρομαι πολύ για αυτό που εμείς αγαπάμε και κάνουμε με τόσο μεράκι φαίνεται ότι αγαπιέται κ από το κοινό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση»

: Τηλεθεατής

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό