24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε τον «μασκοφόρο» Όσιμεν με… μασκέ πάρτι []

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να δημιουργήσει μπελάδες στους αμυντικούς στην Τουρκία είναι ο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος θα δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του. Ο Νιγηριανός επιθετικός που τα… χάλασε με τον Αντόνιο Κόντε στην Νάπολι, πήγε ως δανεικός στη Γαλατασαράι για έναν χρόνο δίχως οψιόν αγοράς.

Παρουσίαση με… μασκέ πάρτι

Το όνομα του Όσιμεν τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει ακουστεί για κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Παρά τα όποια δημοσιεύματα και τη σχέση του με τη Νάπολι η οποία δεν ήταν και η καλύτερη, ο ίδιος παρέμενε κάτοικος Ιταλίας.

Στο φινάλε της φετινής μεταγραφικής περιόδου, η Τσέλσι προσπάθησε να έρθει σε deal με τον ίδιο, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η σχέση του με τον Κόντε ειδικά μετά την απόκτηση του Λουκάκου, έφτασε σε… κόκκινο σημείο και έτσι έψαχνε έναν σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Γαλατασαράι τον προσέγγισε άμεσα και τον πήρε για έναν χρόνο δανεικό (χωρίς οψιόν αγοράς) καλύπτοντας το συμβόλαιό του στη Νάπολι, με ένα ποσό που αγγίζει τα 7-8 εκατ. ευρώ. Κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη έγινε… χαμός στο αεροδρόμιο, δείγμα του πόσο μεγάλη μεταγραφή έκανε η Γαλατά.

Η Γαλατασαράι τον ανακοίνωσε με ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο. Ο Όσιμεν εμφανίστηκε σε ένα μασκέ πάρτι με τη χαρακτηριστική μάσκα που φορούσε πέρσι στα παιχνίδια που αγωνιζόταν και έκανε τους ανθρώπους στο πάρτι να μείνουν… άναυδοι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό