29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου θηλάζει στους δρόμους της Αθήνας και είναι η έμπνευση που χρειαζόσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρώτες ημέρες με ένα παιδί στο σπίτι, σίγουρα είναι ιδιαίτερες. Συναισθήματα χαράς, φόβου, ανησυχίας και ευγνωμοσύνης μπορεί να κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα να κάνουν αυτή την περίοδο μία από τις πιο ξεχωριστές στη ζωή μιας μητέρας.

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο παρέλαβε στην αγκαλιά της ύστερα από 30 ώρες φυσιολογικού τοκετού. Η δημοφιλής ηθοποιός, φαίνεται να έχει αγαπήσει αυτή τη νέα φάση στη ζωή της και συχνά μοιράζεται σκέψεις, στιγμές και συναισθήματα μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram.

Αυτή τη φορά, παρότι ο μικρός της γιος είναι μόλις λίγων ημερών, ήρθαν και οι πρώτες βόλτες στη ζεστή και καλοκαιρινή Αθήνα. Όπως βλέπουμε στη νέα ανάρτηση, η ηθοποιός έχει βγει μαζί με τον γιο της μια βόλτα στη γειτονιά της και μάλιστα θηλάζει το μωρό της, προσφέροντας τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα στον φακό.

«Νυχτοπερπατήματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση η ηθοποιός, ενώ την βλέπουμε χαμογελαστή μπροστά την κάμερα.

«Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου! Τα καταφέραμε, αγοράκι μου», είχε εξομολογηθεί η Βασιλική Τρουφάκου σε προηγούμενη ανάρτησή της. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως ο τοκετός κράτησε 30 ώρες, ευχαριστώντας τον γυναικολόγο της αλλά και το μαιευτικό προσωπικό για την εμπειρία και την βοήθεια που της χάρισαν.

: GRACE

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό