22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Βαλένθια… πίκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης για τα πέναλτι υπέρ της: Δείτε τον τρόπο που το έκανε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βαλένθια, μετά το καλό της ξεκίνημα στην La Liga, είπε να… πικάρει την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει σκοράρει τρία πέναλτι την φετινή σεζόν και βρισκόμαστε ακόμα στην 7η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, οι «νυχτερίδες» τοποθέτησαν μία πινακίδα που γράφει: «Προσέξτε μην γλιστρήσετε, γιατί αν πέσετε θα πάρει πέναλτι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Αξίζει να αναφερθεί πως Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια έχουν μία… άτυπη κόντρα, καθώς οι «μερένχες» έχουν νικήσει τους δεύτερους σε τελικό Champions League την σεζόν 1999-2000 με τον Ραούλ να σκοράρει δις. Προπονητής των «νυχτερίδων» τότε, ήταν ο πρώην προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Στην 7η αγωνιστική της La Liga, οι Κιλιάν Εμπαπέ και Ροντρίγκο, πήραν από το… χέρι την Ρεάλ για το τελικό 3-2 επί της Αλαβές στο παιχνίδι του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ωστόσο, παρά το show του Γάλλου σταρ, στάθηκε άτυχος, διότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικού χώρου για περίπου τρεις εβδομάδες και θα χάσει το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο Βινίσιους, είναι το φαβορί για την Χρυσή Μπάλα και όπως ανέφερε η Marca προ ολίγων ημέρων, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ γνωρίζει πως θα την κατακτήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό