18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η βίλα της Άννας Βίσση στην Εκάλη είναι φτιαγμένη JUST for her: Η πισίνα, το τζάκι & το γυμναστήριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες θέλουν ΚΑΙ την «απόλυτη» να είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του Just The 2 of Us. 

Η Άννα Βίσση έχει καταφέρει κάτι ομολογουμένως ακατόρθωτο: Ανεξαρτήτως ρεπερτορίου, ό,τι κι αν τραγουδά, έχει μια ροκ χροιά. Μάλιστα, καταφέρνει να «δίνει» λίγη από τη ροκ και εναλλακτική της υπόσταση σε ό,τι ερμηνεύει, φορά και γενικώς κάνει. Από αυτό δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεφύγει και το σπίτι της, το οποίο έχει αρκετό από τον αντισυμβατικό, μποέμ της χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/p/CFBEBmGMKT9

Βέβαια, θα σκεφτεί εύλογα κανείς, πόσο αντισυμβατική μπορεί να είναι μια βίλα στην Εκάλη; Ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η τραγουδίστρια από το σπίτι της στο προφίλ της στο Instagram, γιατί ως γνωστόν «μια εικόνα, χίλιες λέξεις».

https://www.instagram.com/tv/Cet63PYjDJG/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CRU6_KbMEtu

Αυτό που μας κάνει να ζηλεύουμε απεριόριστα, δεν είναι τόσο το πράγματι εντυπωσιακό εσωτερικό της, αλλά η υπέροχη αυλή που σε κάνει να νιώθεις αιώνιος τουρίστας, ξεχασμένος κάπου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο να παραθερίζεις όλο τον χρόνο. Πισίνα, αιώρα, άπλετο γκαζόν και απεριόριστος χώρος για χαλάρωση, ξεκούραση και βραδιές μπάρμπεκιου με φίλους.

https://www.instagram.com/p/CCU9ax0sIGvhttps://www.instagram.com/p/CCOauansU-bhttps://www.instagram.com/p/CNsq1GZMY7M

Από τη βίλα της δεν θα μπορούσε να λείπει το τζάκι, που προσδίδει κυριολεκτικά (και μεταφορικά) την απαραίτητη ζεστασιά. Πρόκειται για ένα σύγχρονης διαρρύθμισης τζάκι, ενσωματωμένο στον τοίχο του καθιστικού, με την απαραίτητη τζαμαρία.

https://www.instagram.com/p/CKXQD51MRxK

https://www.instagram.com/tv/CLSFHyEDtJb/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CJeBYDWM6ZZhttps://www.instagram.com/p/CJCBnInsB_0https://www.instagram.com/p/CI8DjQ7su1Vhttps://www.instagram.com/p/CIJMXqjs9W9https://www.instagram.com/p/CD7CBF_M7azhttps://www.instagram.com/p/CCMJwiosNTWhttps://www.instagram.com/p/CBjZeXphduvhttps://www.instagram.com/p/ByJxQP9iaF0https://www.instagram.com/p/Bp7KsF5Hze3

Στο σπίτι της είναι παντού διάχυτη και η αγάπη της για τη μουσική, που αντικατοπτρίζεται σε κάθε δωμάτιο. Πιάνο, κιθάρα και ένα home made studio ηχογράφησης: Τι άλλο να ζητήσει ένας τραγουδιστής;

https://www.instagram.com/p/CECBdbOslqwhttps://www.instagram.com/p/B_lpr4tnLV5https://www.instagram.com/p/B-YGAiBBCp3

Φυσικά, η αγαπημένη της περίοδος είναι τα καλοκαίρια, που το σπίτι γεμίζει με παιδικές φωνές, γέλια και παιχνίδια. Πρόκειται για το διάστημα που την επισκέπτεται η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, με τους εγγονούς της, τον Νέστορα και Νίκο. Ο λόγος για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Θανάση Πανουργιά, τα οποία ζουν μόνιμα στην Αμερική. Οπότε, η χαρά της Άννας Βίσση όταν έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί τους, είναι τεράστια.

https://www.instagram.com/p/B8yv2VnhQIehttps://www.instagram.com/p/B1jMD1Zi527

Στο σπίτι της είχε φιλοξενήσει και τον Θέμη Γεωργαντά, πολλά χρόνια πριν, προκειμένου να του παραχωρήσει από εκεί μια συνέντευξη για την εκπομπή του στο Mad Tv:

Ενώ και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, είχε εξασφαλίσει μερικά πλάνα από το «παλάτι» της:

Όπως βλέπουμε, έχει και γυμναστήριο. Να είναι άραγε ένα από τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να αποφύγεις το ραντεβού με το γυμναστήριο, όταν το έχεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Να αναφέρουμε ότι οι φήμες θέλουν την «απόλυτη Ελληνίδα star» να είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του Just The 2 of Us. Το πολυσυζητημένο show που πραγματοποιεί πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου στο κανάλι του Alpha, είχε ανέκαθεν τέσσερις κριτές. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου, έμειναν τρεις: Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του, Νίκος Κοκλώνης, έχει μεν αποκαλύψει ότι θα προστεθεί ένας ακόμη κριτής, αλλά επιφυλάσσει ως έκπληξη το ποιος θα είναι αυτός.

Το μόνο στοιχείο που έχει μοιραστεί, είναι πως πρόκειται για μια ακόμη γυναίκα, με πολλούς να εικάζουν ότι πρόκειται για την Άννα Βίσση. Αυτό θα το ανακαλύψουμε όμως μόνο στην πρεμιέρα του show, αφού μέχρι τότε παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Barking Well Media.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη φορά που βρέθηκε ως guest στην σκηνή του Just the 2 of Us; Ήταν η πρώτη τηλεοπτική της συνύπαρξη με τη Δέσποινα Βανδή, που οι φήμες τις ήθελαν να διατηρούν κόντρα εδώ και δεκαετίες, με τους fans της μίας να στρέφονται συχνά εναντίον του fan club της άλλης. Εκείνες όμως τα διέψευσαν όλα τραγουδώντας μαζί στο stage και κλείνοντας το μάτι στους κακοπροαίρετους που αναζητούν παντού drama.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό