19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM: «Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η fashion expert αναφέρθηκε στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και την συνομιλία που είχαν με αφορμή τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων.

Την Βίκυ Καγιά πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και το μοντέλο-παρουσιάστρια δεν δίστασε να παραχωρήσει αποκαλυπτικές δηλώσεις. Η fashion expert αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας σε λίγους μήνες.

Eδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι οι περσινοί κριτές θα αντικατασταθούν από νέα πρόσωπα. Η Βίκυ Καγιά τόνισε ότι ήταν απόφαση του καναλιού κι ότι εκείνη δεν ζήτησε να επιστρέψει με αυτόν τον όρο. Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» αποκάλυψε λίγο αργότερα πως ο κριτής που θα της λείψει πιο πολύ είναι ο Άγγελος Μπράτης.

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM

«Mε το STAR έχω μία υπέροχη σχέση και τους θεωρώ δεύτερή μου οικογένεια, όταν κάναμε τα ραντεβού φέτος και με τον πρόεδρο του καναλιού και με τους διευθυντές προγράμματος και σκεφτήκαν τη δυνατότητα να επιστρέψει το GNTM 5, μου ζήτησαν και επαγγελματικά και φιλικά και ανθρώπινα να επιστρέψω για να στηρίξω το project», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Επίσης μου περιέγραψαν μία τελείως διαφορετική κατάσταση κι ένα τελείως νέο και φρέσκο προϊόν το οποίο είχε ανάγκη αλλαγής. Θα μου πεις αυτό είχες ανάγκη για να επιστρέψεις; Όχι, επιστρέφω γιατί μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και θεωρώ υποχρέωσή μου και προς αυτούς και προς εμένα να το κάνω», συμπλήρωσε για το comeback της στο GNTM.

Οι αλλαγές στο GNTM 5

Το μοντέλο-παρουσιάστρια ανέφερε ότι την ιντριγκάρει το γεγονός ότι το GNTM 5 θα είναι κάτι τελείως καινούργιο, αφού θα πρέπει κι εκείνη να είναι καινούργια μέσα σε αυτό το προϊόν. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ηλιακό όριο που έχουν βάλει φέτος για το GNTM, 18-88. «Έχουμε ανοίξει την ψαλίδα της ηλικίας, γιατί έχει ανοίξει παγκοσμίως, αν εμείς την κρατάμε κλειστή είμαστε πίσω, άρα δεν υπάρχει λόγος να γίνει ολική επαναφορά αν δεν επανέλθει όλη η λογική του modeling».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν θα είναι απώλεια η απουσία των προηγούμενων κριτών η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: «Απώλεια δεν ξέρω αν είναι που θα λείπουν φέτος. Θα υπάρχει κάποιος σκοπός. Και για εμένα ήταν δύσκολο στην αρχή. Παραπάνω θα μου λείψει ο Άγγελος Μπράτης. Ο Γιώργος παραμένει και η οδηγία είναι να βρίσκεται στη θέση του κριτή».

Η σχέση της με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου η Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ακόμα ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς».

Ξανά στην TV η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το σενάριο επιστροφής στο GNTM με τη Βίκυ Καγιά

κεντρικής: vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά κάνει δυναμικό comeback στο νέο κύκλο του GNTM.

H fashion expert μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο project.

Όπως ανέφερε θα της λείψει πολύ ο Άγγελος Μπράτης.

Ο νέος κύκλος του gntm θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες.

φωτογραφιών: vickykaya_

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό