31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η Αχτσιόγλου «δείχνει» Κασσελάκη για τις δηλώσεις Οικονόμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου υποδεικνύονας τον ως τον υπεύθυνο πίσω από τις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου που προκάλεσαν κλίμα αναταραχής στην Κουμουνδούρου, μετά τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιεζόμενος (ο Στέφανος Κασσελάκης) έκανε αυτό που συνηθίζει να κάνει, να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα» είπε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV. Μάλιστα επισήμανε ότι οι δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου ήταν με εντολή Κασσελάκη. «Την κυβέρνηση Τσίπρα έδειξε ο άνθρωπος αυτός (ο Θανάσης Οικονόμου) που τώρα είναι στο ηγετικό κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ δίπλα στον κ. Κασσελάκη. Έδειξε την κυβέρνηση Τσίπρα ως να έχει κάνει – υποτίθεται – συνδιαλλαγή με τον κ. Μητσοτάκη για να τον καλύψει. Έκανε ο κ. Τσίπρας κάποιου είδους συναλλαγή με τον κ. Μητσοτάκη για να τον καλύψει;» διερωτήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV.

Την Τρίτη το βράδυ ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάσης Οικονόμου, μιλώντας στο ACTION 24, άφησε αιχμές κατά της επιτροπής που είχε ελέγξει το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Σχολιάζοντας το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς στο Attica TV είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έκανε μια παρουσίαση της περιουσιακής του κατάστασης» και υποστήριξε ότι προέκυψαν σοβαρά και βάσιμα ερωτήματα από αυτή την παρουσίαση που έκανε. «Δεν ήταν πόθεν έσχες» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Ο Κασσελάκης το συνηθίζει να πετάει fake news, να ακολουθεί αυτές τις τραμπικές μεθόδους, να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Το συνηθίζει όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση» σχολίασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνει πάσα στη ΝΔ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να αλλάξει την ατζέντα και να μην πιέζεται να ώστε να δώσει απαντήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό