22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας;

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 14 Απριλίου 2023 η Αφροδίτη από τις 04°01’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, να τα επεξεργαστούμε και να τα δούμε στην πραγματική τους διάσταση και όχι σε αυτή που εμείς θα επιθυμούσαμε να είναι.

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από άτομα που, με τη συμπεριφορά και τα λόγια τους, επαναφέρουν στη μνήμη σας δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος. Ωστόσο, και εσείς ίσως γίνετε επικριτικοί με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα λειτουργήσετε κάπως προστατευτικά σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σας, αν και θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαρεί μια μικρή πολυτέλεια σαν επιβράβευση. Αν βρίσκεστε σε θέση ισχύος, να προσέχετε τους λεγόμενους αυλοκόλακες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε να βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους για τους οποίους θα πρέπει να δουλέψετε πειθαρχημένα και αρκετά σκληρά αλλά, είτε θα νιώθετε ότι το έργο αυτό υπερβαίνει τις δυνάμεις σας, είτε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις αντιρρήσεις ανωτέρων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα ενισχύσουν την ανασφάλεια και το άγχος για το «Τι μέλλει γενέσθαι» του προσωπικού σας «αύριο», ειδικά σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό μέλλον σας. Ορισμένους από εσάς θα σας πιέσουν κάποια θέματα νομικής φύσης ή υπογραφής συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Θα νιώσετε ότι, είτε δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα μέσα στις παρέες σας, είτε ότι πρέπει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τους φίλους σας. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια αισθηματική σχέση με άτομο που θα γνωρίσετε σε φιλικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν οι επαγγελματικές σας σχέσεις και η εξέλιξη της καριέρας σας, η προώθηση της οποίας θα σας αναγκάσει να διαθέσετε σε αυτή αρκετό χρόνο, κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος της προσωπικής σας ζωής και του χρόνου που διαθέτετε για τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αναφορικά με τα επαγγελματικά σας πλάνα και την καριέρα σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σωστή επιλογή των συνεργατών σας. Επιπλέον, η όψη αυτή είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια καλύτερη διατροφή ή να κόψετε κακές συνήθειες, όπως π.χ. το κάπνισμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο της ζωής σας, νιώθετε μπλοκαρισμένοι, ειδικά σε ό,τι αφορά ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο. Αισθηματικά, θα πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και την ανάγκη της προσωπικής σας εξέλιξης και να μη χαθείτε στο συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με την έννοια, είτε κάποιων υποχωρήσεων που θα χρειαστεί να κάνετε, είτε των επικριτικών διαθέσεων των άλλων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ορισμένοι θα νιώσετε ότι σας πιέζουν οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες πιεστικές καταστάσεις που θα βιώσετε θα σας ταλανίσουν συναισθηματικά. Ωστόσο, αν βάλετε κάτω την λογική, όλα θα μπουν σε μια σειρά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε για τυχόν επικοινωνιακά λάθη που θα σας στοιχίσουν. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταστάσεις, γεγονότα ή επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να περιορίσετε τις απολαύσεις και τις διασκεδάσεις και να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσετε τα παιδιά ή κάποιο φίλο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε ότι κάποια μέλη της οικογένειάς σας έχουν, προ πολλού, ξεπεράσει τα όρια με αποτέλεσμα να σας κάνουν να νιώθετε δυσάρεστα. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να γίνετε αυστηροί και να απαιτήσετε με τον τρόπο σας πειθαρχία, σεβασμό και σοβαρότητα από μέρους τους.

: myastro.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό