12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτήν την Τρίτη ολοκληρώνεται η φετινή Superleague με τα τρία παιχνίδια να έχουν κυρίως χαρακτήρα γοήτρου, καθώς εκτός από τον τίτλο, και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν κριθεί. 

Στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στο «Κλ. Βικελίδης» που την άφησε εκτός UEFA Europa Conference League. Μεταδίδει από το ΟΑΚΑ ο Τάσος Τσατάλης. 

Την ίδια ώρα στην Τούμπα θα διεξαχθεί η «πρόβα» του τελικού Κυπέλλου, με τους δύο φιναλίστ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, να κοντράρονται για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην περιγραφή ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μαζί με τον Διονύση Δεσύλλα. 

Παράλληλα στα Γιάννινα κλείνει η επιτυχημένη χρονιά και των δύο αντιπάλων, με τον ΠΑΣ και τον Άρη να αναμετρώνται στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Στη μετάδοση του αγώνα, ο Γιάννης Γιαννάκης. 

Αμέσως μετά  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και εν συνέχεια ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές.  

Άκουσε όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό