Home Αθλητικά Η Ατλάντα «χτίζει» πάνω στον Γιακουμάκη

Η Ατλάντα «χτίζει» πάνω στον Γιακουμάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να ανανεώσει φαίνεται ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος, σύμφωνα με την «Athletic» ,έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με την ομάδας των ΗΠΑ, για νέο συμβόλαιο που θα τον «δέσει» για καιρό στην Αμερική με το τωρινό, να λήγει σε 2 χρόνια (2026).

Ο Έλληνας επιθετικός, διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα του, και ήδη οι όποιες κουβέντες που έχουν ξεκινήσει για ανανέωση και συνέχιση της κοινής τους πορείας βρίσκονται σε  θετικό κλίμα.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας, ότι ο μάνατζερ του άλλοτε φορ της Ένωσης, έχει βρεθεί με εκπροσώπους του συλλόγου, έχοντας μάλιστα την επιθυμία του παίκτη για ολοκλήρωση αυτού του deal, αφού ο ίδιος φαίνεται πιο ενθουσιασμένος από ποτέ στον σύλλογο διανύοντας το ρεκόρ της μέχρι τώρα καριέρας του. 

Ο Γιακουμάκης βρίσκεται μόλις έναν χρόνο στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έχοντας αφήσει την Σέλτικ για ένα ποσό στα 4 εκατομμύρια ευρώ, και η αλήθεια είναι ότι δικαιώθηκε απόλυτα αφού εκτελεί μια καταπληκτική πορεία με 34 συνολικές εμφανίσεις και 22 γκολ!

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι, ότι και η πρεμιέρα του την φετινή σεζόν στο MLS ξεκίνησε φοβερά, σημειώνοντας χατ-τρικ σε 19 λεπτά στην νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version