31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η Αρμάνι ανακοίνωσε τον Νίμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
24.06.2024 | 14:42

PRINT SCREEN

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνου είναι και επίσημα από την Δευτέρα (24/6) ο Τζος Νίμπο, με τον Αμερικανό με το σλοβενικό διαβατήριο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για το νεο βήμα στην καριέρα του στις πρώτες του δηλώσεις.

Η Μακάμπι ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζος Νίμπο έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας και λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστή με κάθε επισημότητα η νέα του ομάδα.

Αυτή θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, που υπέγραψε με τον Αμερικανό φόργουορντ με το σλοβενικό διαβατήριο (26 ετών, 2.06μ.) συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, για να γίνει το τρίτο κατά σειρά καλοκαιρινό απόκτημά της μετά από τους Αρμόνι Μπρουκς και Νένο Ντιμιτρίεβιτς.

“Αντιμετωπίζω αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου με μεγάλο ενθουσιασμό. Θα προσπαθήσω να δουλέψω με στόχο να χτίσουμε κάτι το ξεχωριστό στον σύλλογο και να βοηθήσω την ομάδα να δώσει στους οπαδούς μας πάρα πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε και διασκέδαση.

Θα είναι μία σεζόν απαιτητική και συναρπαστική. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες, το επιτελείο τους οπαδούς και να δουλέψω μαζί τους”, τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των Μιλανέζων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό