18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Αργεντινή θέλει Καμπάσο και Μπολμάρο στα παράθυρα του Φεβρουαρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
22.01.2023 | 00:57

Ο Φακούντο Καμπάτσο με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
2021 CHARLIE NEIBERGALL / AP IMAGES

Τις υπηρεσίες των Φακούντο Καμπάσο και Λεάντρο Μπολμάρο ελπίζει να απολαύσει η Εθνική Αργεντινής στα προκριματικά παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν το Φεβρουάριο.

Ο Φακούντο Καμπάσο δεν έχει διακαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Αυτό συνιστά πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ευκαιρία για την Εθνική Αργεντινής, η οποία χρειάζεται δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα παράθυρα του Φεβρουαρίου, προκειμένου να τσεκάρει το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Πάμπλο Πριρτζιόνι φαίνεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για να φέρει τον βραχυσωμο γκαρντ στην πατρίδα του, ώστε να αγωνιστεί τόσο απέναντι στον Καναδά (23/02), όσο και απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία (26/02), ωστόσο, ακόμα δεν έχει πάρει το οκει από τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, που δαπάνησαν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν τον Καμπάσο και ενδεχομένως να μη θέλουν να ρισκάρουν έναν τραυματισμό.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20 Ιανουαρίου 2023 14:27

Η Αργεντινή θέλει βέβαια να έχει στη διάθεσή της για τα προσεχή προκριματικά παράθυρα και τον Λεάντρο Μπολμάρο, ο οποίος βρίσκεται μεν στο NBA, αλλά αγωνίζεται ελάχιστα. Για την ακρίβεια, ο 22χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει καταγράψει 11 συμμετοχές με τη φανέλα των Τζαζ, μένοντας στο παρκέ για 5.5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό