22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η απόφαση της FIFA που ανοίγει τον δρόμο για Κριχόβιακ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Η FIFA δίνει το δικαίωμα στους παίκτες που ανήκουν σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες, να αναστείλουν το συμβόλαιό τους για διάστημα ενός χρόνου, αν δεν τα βρουν με τους συλλόγους τους ως το τέλος Ιουνίου.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική σε μία νέα συνεργασία του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ με την ΑΕΚ, με τον Πολωνό μέσο να έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, αλλά να μην επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην απόφαση:

«Σε περίπτωση που οι σύλλογοι που συνδέονται με την Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UAF) ή την Ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας (FUR) δεν καταλήξουν σε αμοιβαία συμφωνία με τους αντίστοιχους ξένους παίκτες και προπονητές τους πριν ή στις 30 Ιουνίου 2022, και εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά γραπτώς, αυτοί οι παίκτες και οι προπονητές θα έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν τις συμβάσεις εργασίας τους με τους συλλόγους τους έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Αυτές οι διατάξεις δίνουν στους παίκτες και τους προπονητές την ευκαιρία να προπονούνται, να παίζουν και να λαμβάνουν μισθό, ενώ προστατεύουν τους ουκρανικούς συλλόγους και διευκολύνουν την αναχώρηση ξένων παικτών και προπονητών από τη Ρωσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό