21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η απόλυτη καρέκλα για gamers με την υπογραφή της Lamborghini

Ειδήσεις Ελλάδα

H Lamborghini αποφάσισε να μπει στον κόσμο των games βάζοντας την υπογραφή και την τεχνογνωσία της σε μία πολύ σπέσιαλ και ακριβή καρέκλα.
Την καρέκλα αυτή την παράγει η γνωστή στον χώρο εταιρία SecretLab. Οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν από κοινού για την δημιουργία αυτής της πανέμορφης καρέκλας για gamers και έχει το όνομα Secretlab for Automoili Lamborghini Collection.

H κατασκευή της καρέκλας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει carbon fiber ως βασικό υλικό σην Αλκαντάρα, στοιχεία που βρίσκει κανείς και στα κανονικά αυτοκίνητα της Lamborghini. Όπως είναι φυσικό στο φινίρισμα υπάρχει και το σήμα της ιταλικής εταιρίας στην πλάτη του καθίσματος.
Η εταιρία Secretlab δημιουργήθηκε το 2014 και θεωρείται αυτή την στιγμή ο ηγέτης στην κατασκευή κορυφαίων καθισμάτων για gamers. Μάλιστα καθίσματά της χρησιμοποιούν πάνω από 1 εκατομμύριο παίκτες σε όλο τον κόσμο και δη οι πιο γνωστοί από αυτούς.
Η εταιρία θα κατασκευάσει δύο καρέκλες, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο του πόθου για τους πιο δυνατούς και πλούσιους παίκτες στον πλανήτη, με την κυκλοφορία τους να αναμένεται μέσα στο 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό