19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η απόλυτη διαρροή για το Unpacked: Όλες οι νέες συσκευές Samsung σε υψηλής ποιότητας renders

Ειδήσεις Ελλάδα

H ultimate διαρροή για το επερχόμενο Unpacked της Samsung έφτασε δια χειρός Evan Blass, o οποίος δημοσίευσε λεπτομερή renders για όλα τα προϊόντα χρησιμοποιώντας κάθε πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει. Έτσι, τα Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Watch 5, Watch 5 Pro και Galaxy Buds 2 Pro της Samsung αποκαλύπτονται πλήρως.

Πρόκειται για εξαιρετικά υψηλής ποιότητας απεικονίσεις των συσκευών σε όλα τα χρώματα και από όλες τις πλευρές.

Galaxy (Z) Fold4

Με Ζ ή χωρίς το θηριώδες foldable με οθόνες 7,6 και 6,2 ιντσών θα έρθει με Snapdragon 8+ Gen 1, αποθηκευτικό χώρο έως και 1 TB, χωρητικότητα μπαταρίας 4.400 mAh, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25 W και εξαιρετικά αναβαθμισμένο σετ τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 50 MP.

Galaxy (Z) Flip4

Όσον αφορά στα χρώματα του Z Flip4, εδώ εξετάζονται οι τέσσερις βασικές επιλογές και όχι οι Bespoke αποχρώσεις. Είναι πιο παχύ από το Z Flip3 και αυτό σίγουρα σημαίνει μια μεγαλύτερη μπαταρία από την 3.700 mAh. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του Galaxy Z Flip 4 ενδέχεται να παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες, εκτός από το chipset και μια ελαφρώς μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη.

Galaxy Watch 5 Pro

Χωρίς περιστρεφόμενη στεφάνη, το δυνατό του χαρτί είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η λογική τιμή.  Το μείον του είναι πως έχει πιο χοντρό σώμα και φαίνεται πολύ λιγότερο κομψό από το περυσινό μοντέλο.

Galaxy Watch 5

Κομψό και διαθέσιμο σε έξι διαφορετικές εκδόσεις το “κανονικό” Galaxy Watch 5 είναι ένα αθλητικό wearable σε λογική τιμή.

Galaxy Buds 2 Pro

Διαθέσιμα σε τρεις χρωματικές επιλογές, τα Galaxy Buds 2 Pro έχουν δανειστεί αρκετά στοιχεία τόσο από τα Galaxy Buds 2 όσο και από το Buds Pro.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό