19.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπάνια Λούκα – Ποιος έμεινε πάλι εκτός

Ειδήσεις Ελλάδα

Την αποστολή για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτή δεν βρίσκεται για ακόμη έναν αγώνα ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (29/9).

Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Φίλιπ Μαξ ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά την Τρίτη (1/10).

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (2/10), για τον Παναθηναϊκό που αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και φυσικά να μπει με το δεξί στη League Phase του Conference League.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους την πρεμιέρα των ομίλων αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (6/10). Δύσκολη εβδομάδα για τον ΠΑΟ του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος βλέπει την ομάδα του μετά και την ήττα από την ΑΕΚ να έχει μείνει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και να έχει μπροστά της δύο κομβικές αναμετρήσεις.

Αρχικά για την League Phase του Conference League και εν συνεχεία για το πρωτάθλημα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό