33.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Η αποστολή της Φιορεντίνα «πέταξε» για Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποστολή της Φιορεντίνα «πέταξε» για Ελλάδα, ενόψει του μεγάλου τελικού του Conefrence League, για να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό. Ο τελικός της OPAP Arena είναι προ των πυλών και όλη η Αθήνα έχει μπει σε ρυθμούς… ευρωπαϊκούς.

Η αποστολή της Φιορεντίνα ταξίδεψε από την γειτονική Ιταλία, για να αναμετρηθεί κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, και την Τετάρτη 29 Μαΐου 22:00, οι «ερυθρόλευκοι» θα έρθουν αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους. Μιας και διεκδικούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ευρωπαϊκό τρόπαιο σε τελικό.

Η ομάδα της Φιορεντίνα, έρχεται «φορτσάτη» στο ΟΑΚΑ, μιας και πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της θέση την νέα σεζόν νικώντας με 3-2, την Κάλιαρι διατηρώντας έτσι την θέση της στην 8η θέση και στην βαθμολογική κατάταξη που σε «βγάζει» Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο, έχοντας διανύσει μια φοβερή πορεία όλον αυτόν τον καιρό που αγωνίζεται στο Conference League βγάζοντας εκτός διοργάνωσης πολύ ποιοτικές ομάδες με αποκορύφωμα τις δύο αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα, και τις νίκες στο «Βίλα Παρκ» αλλά και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου του έδωσαν τελικώς και το εισιτήριο του τελικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό