23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η αποκάλυψη της Παπαδοπούλου για την επίσκεψη στο σπίτι του Ατζούν: «Μας είχε προειδοποιήσει…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, σχολίασε μεταξύ άλλων την πρόσφατη αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την επίσκεψη των παικτών στο σπίτι του Ατζούν και το γεγονός ότι φεύγοντας, πήραν πράγματα.

«Είχαμε πάει κι εμείς πέρυσι στο σπίτι του Ατζούν. Είχε πάει στο Μαϊάμι και συνηθίζει όταν πηγαίνει στο Μαϊάμι να θέλει να μαζέψει τα παιδιά για μια ώρα, να τους προσφέρει ένα cheesecake, και φεύγοντας, μας είπαν τα παιδιά της παραγωγής, “κανονίστε μη κλέψετε τίποτα”, γιατί σε προηγούμενες χρονιές είχε γίνει αυτό» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Τους φώναξε ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα και να τους πει “παιδιά έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε κλπ και ότι θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα. Μην κάνετε ντου στους κάδους, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”. Συμφώνησαν όλοι, έφυγαν και πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν», είπε ο Γιώργος Λιανός πρόσφατα για το περιστατικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό