35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Η απίστευτη πρόβλεψή του που επαληθεύτηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εννοείται πως δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως μιλάμε για έναν από τους 3 σπουδαιότερους προπονητές που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο – αν όχι για τον σπουδαιότερο.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός κατέκτησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – μεταξύ άλλων – 13 Premier League και 2 Champions League και κατάφερε ξανά και ξανά να χτίσει μία δυναστεία στους «κόκκινους διαβόλους». Αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο όπως κανένας άλλος κι αυτό μας το έδειξε και με μία απίστευτη πρόβλεψη που έκανε στην αρχή της χρονιάς.

Μετά και το πέρας της 1ης αγωνιστικής της Premier League, ο άλλοτε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερωτήθηκε για το ποια ήταν η ομάδα που τον εντυπωσίασε περισσότερο από κάθε άλλη. Και εκείνος απάντησε την Άστον Βίλα. Κάτι ενδεχομένως το αναμενόμενο θα έλεγε κανείς, κρίνοντας από το πώς εξελίχθηκε η σεζόν της και το γεγονός πως έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Conference League, ενώ εξασφάλισε και την επιστροφή της στο επόμενο Champions League.

Ωστόσο, ο Σερ Άλεξ το ανέφερε αυτό μετά από την «βαριά» ήττα της ομάδας του Ουνάι Έμερι με 5-1 από την Νιούκαστλ! Σε μία αναμέτρηση αρκετά ισορροπημένη, η Άστον Βίλα είχε παίξει αρκετά καλά, αλλά οι «καρακάξες» τιμώρησαν κάθε αμυντικό λάθος που έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Εντούτοις, το «δείγμα γραφής» που είχε εκλάβει ο Φέργκιουσον ήταν αρκετό ώστε να τον εντυπωσιάσει, ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

Και το πόσο καλά έμελλε να κυλήσει η χρονιά για την Άστον Βίλα επιβεβαίωσαν απόλυτα αυτά που ισχυρίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ένα σπάνιο παράδειγμα μίας τέτοιας πρόβλεψης/άποψης που… ωριμάζει ωραία!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό