18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η απίστευτη ατάκα του Βαρθακούρη για τον Τσαλίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πήρε θέση ο τραγουδιστής για την εκπομπή του ΣΚΑΪ και ο συνάδελφός του απάντησε

Πολυσυζητημένο έχει γίνει το Big Brother πριν ακόμα ξεκινήσει κι αυτό οφείλεται στην αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη και την απάντηση του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του ριάλιτι. Από την μεριά του ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε μια ιστορία στο Instagram για την είδηση ότι ο ΣΚΑΪ κατέθεσε αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά του Γιώργου Τσαλίκη και μετά την… κατέβασε.

«Απίστευτο! Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος», είναι η ατάκα που έγραψε ο Βαρθακούρης και λίγο μετά του απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ανέβασε και ο ίδιος την ιστορία του Βαρθακούρη και έγραψε τα εξής: «Χάρη μου γλυκέ, ανεξάρτητα από το ποσό, η λογική τους είναι προφανώς: “Αντί να ζητήσουμε συγνώμη που τον αδικήσαμε και τον ξεφτιλίσαμε ας προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω, που τόλμησε και μίλησε και τα έβαλε μαζί μας”. Όπως και να είναι, το σχόλιό σου στο τέλος με την επιτομή είναι bingo. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό λένε στη Στυλίδα».

Γενικά η κατάσταση ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη είναι τεταμένη, διότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχαν συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother και τελικά τον έβγαλε εκτός, όταν ο ίδιος το είπε δημόσια. Τελικά η παρουσίαση θα γίνει από το ζευγάρι Γκουντάρα-Κάκκαβα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό